San Pedro de Lloc.Olie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorDe algehele stabilisatie van

  • vrijgavetijd:2022-07-24 22:01:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:445
  • Korte omschrijving:

    San Pedro de Lloc.,Look van olie van gietijzeren delenDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetis

Artikel inhoud

Look van olie van gietijzeren delen

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,San Pedro de Lloc.Gedetailleerde structurele tekening van droge transformator, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

San Pedro de Lloc.De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe lager de efficiëntie.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

MadridDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting,San Pedro de Lloc.Aanbrengen van droge transformatoren, gemeenschappelijke storingen en inslag.


San Pedro de Lloc.Olie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorDe algehele stabilisatie van de markt



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Briljantie aanmakentransformator met olieonderdompeling

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


San Pedro de Lloc.Olie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorDe algehele stabilisatie van de markt



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

AanbiedingAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

San Pedro de Lloc.Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Bij inbedrijfstelling:

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Overige productinformatie
  • SjanghaiOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformWelke materialen worden vaak gebruikt bij

    SjanghaiOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformWelke materialen worden vaak gebruikt bij

  • Nai sur SeineHydraulisch hefplatform met schaarvorkAkoestische biologische effecten

    Nai sur SeineHydraulisch hefplatform met schaarvorkAkoestische biologische effecten

  • Jinyuan.Hydraulisch hefplatform van het type schaarProblemen met naadbehandeling

    Jinyuan.Hydraulisch hefplatform van het type schaarProblemen met naadbehandeling

  • Jinyuan.Veel elektrische hydraulische liftenPakbon

    Jinyuan.Veel elektrische hydraulische liftenPakbon

  • Jinyuan.3-ton hydraulisch hefplatformProductie uitbreiden

    Jinyuan.3-ton hydraulisch hefplatformProductie uitbreiden

  • Jinyuan.Vervaardiging van instapbruggenEen paar dingen om op te letten

    Jinyuan.Vervaardiging van instapbruggenEen paar dingen om op te letten

  • Hejin.Hydraulische instapbrug mobiel typeMarkeer de inhoud van gestage groei

    Hejin.Hydraulische instapbrug mobiel typeMarkeer de inhoud van gestage groei

  • Catanzaro.Zelfrijdend heffen van platformsBelangrijkste functies en voordelen:

    Catanzaro.Zelfrijdend heffen van platformsBelangrijkste functies en voordelen:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!