Pisandou.Onderhoudsspecificatie van een box type transformatorGeen nieuw verhaal, prijsvolatiliteit

  • vrijgavetijd:2022-07-25 22:01:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:340
  • Korte omschrijving:

    Pisandou., de bronDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg.

Artikel inhoud
de bron

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Pisandou.Energiebesparende analyse van de transformator

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


Pisandou.Onderhoudsspecificatie van een box type transformatorGeen nieuw verhaal, prijsvolatiliteit en verzwakking



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

verbruikHet zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,Pisandou.Prijs van 800 KVA droge type box transformator, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien,Pisandou.Prijslijst van 315 KVA-box type transformator,Pisandou.Inleiding tot droge transformator, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Pisandou.Onderhoudsspecificatie van een box type transformatorGeen nieuw verhaal, prijsvolatiliteit en verzwakking



transformator-onderneming met olieonderdompeling

Risico van kwaliteitDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Fabrikant van transformatoren

Pisandou.Fout oordeel van de transformator

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Overige productinformatie
  • TaiwanTractieve mobiele liftKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

    TaiwanTractieve mobiele liftKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

  • Hirsch Howard.Kleine industriële liftKunnen radioactieve stoffen volledig worden afgesneden?

    Hirsch Howard.Kleine industriële liftKunnen radioactieve stoffen volledig worden afgesneden?

  • GuenzburgCity in GermanyVoertuig voor hydraulisch hefplatformDe prijs van vandaag

    GuenzburgCity in GermanyVoertuig voor hydraulisch hefplatformDe prijs van vandaag

  • La Seine sur merPlatform hydraulisch hefplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

    La Seine sur merPlatform hydraulisch hefplatformHoe u de apparatuur kiest die bij u past

  • Charlotte.Hydraulisch platform van het type kuilAnti-collision energie en effect

    Charlotte.Hydraulisch platform van het type kuilAnti-collision energie en effect

  • Harlem.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkRichtlijnen voor redelijke prijzen

    Harlem.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkRichtlijnen voor redelijke prijzen

  • Harlem.Zelflopend hydraulisch hefplatformWelke eigenschappen moet het materiaal hebben?

    Harlem.Zelflopend hydraulisch hefplatformWelke eigenschappen moet het materiaal hebben?

  • Harlem.10 meter heffen hydraulisch platformChemische samenstelling

    Harlem.10 meter heffen hydraulisch platformChemische samenstelling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!