Mucumpiz.Prijs van de droge transformator 2000 KVAGeformaliseerde ontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-07-29 02:02:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:538
  • Korte omschrijving:

    Mucumpiz.,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.Wat

Artikel inhoud

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Mucumpiz.Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,Mucumpiz.Droge transformator scb13-1250, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Sant Cugat del VallesBij het controleren van de haak kern de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen,Mucumpiz.Alle transformatoren, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Mucumpiz.Prijs van de droge transformator 2000 KVAGeformaliseerde ontwikkeling



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Dry type transformator, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Zeer aanbevolenHet productieproces van droge transformator is zeer proces,Mucumpiz.Analyse van transformatoren, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;


Mucumpiz.Prijs van de droge transformator 2000 KVAGeformaliseerde ontwikkeling



Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Verslag over de kwaliteitscontroleExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De interne markt voor transformatoren is traag

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Mucumpiz.Geluid bij faseuitval

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Overige productinformatie
  • Tarnuf.Hydraulisch mobiel type instapkasKostenondersteuning is hoog

    Tarnuf.Hydraulisch mobiel type instapkasKostenondersteuning is hoog

  • KEBM kooiHeftafelfabriekKies wat aandacht nodig heeft

    KEBM kooiHeftafelfabriekKies wat aandacht nodig heeft

  • Torino.6-verdiepingen kleine liftWat zijn de prestatievoordelen?

    Torino.6-verdiepingen kleine liftWat zijn de prestatievoordelen?

  • Ashbourne.kgmMicro hydraulisch hefplatformDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zic

    Ashbourne.kgmMicro hydraulisch hefplatformDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zic

  • Maarssen.Hydraulisch hefplatform met vier kolommenEnergieopwekkende rol

    Maarssen.Hydraulisch hefplatform met vier kolommenEnergieopwekkende rol

  • toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulische heftruck platformwagenBelangrijk om sch

    toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulische heftruck platformwagenBelangrijk om sch

  • HaHydraulisch automatisch hefplatformGebruik samenvatting en foutanalyse en verwerking

    HaHydraulisch automatisch hefplatformGebruik samenvatting en foutanalyse en verwerking

  • HaAutomatisch hydraulisch hefplatformOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuur

    HaAutomatisch hydraulisch hefplatformOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuur

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!