Carupano.kgmProductie van droge transformatorenOver nieuwe trends gesproken

  • vrijgavetijd:2022-07-30 06:02:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:376
  • Korte omschrijving:

    Carupano.kgm, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en

Artikel inhoud
de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Carupano.kgmTen eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern,Carupano.kgmWat vind je van box transformator meter, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Changyon.Fout oordeel van de transformator

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is,Carupano.kgmHoeveel kost een boxtransformator?, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.


Carupano.kgmProductie van droge transformatorenOver nieuwe trends gesproken



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie,Carupano.kgmPrijs van de transformator, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Droge transformator

KortingWanneer oliemonsters worden gebruikt moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Carupano.kgmProductie van droge transformatorenOver nieuwe trends gesproken



Fabrikant van transformatoren

Waar kan ik het vinden?In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Carupano.kgmDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Overige productinformatie
  • CannesMobiel schaartype hefplatformDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid

    CannesMobiel schaartype hefplatformDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid

  • Fushun.Kleine lift 5e verdiepingWat zijn de industriële voordelen?

    Fushun.Kleine lift 5e verdiepingWat zijn de industriële voordelen?

  • Cerignola.kgmHydraulisch vast hefplatformGezond verstand waarvan het management weet dat het erg nut

    Cerignola.kgmHydraulisch vast hefplatformGezond verstand waarvan het management weet dat het erg nut

  • Mooi.Hydraulisch hefplatform voor ladenMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branc

    Mooi.Hydraulisch hefplatform voor ladenMethode voor het ontwikkelen van marketingkanalen in de branc

  • Xuanhua.Automatisch hydraulisch hefplatformWorkshop procesanalyse

    Xuanhua.Automatisch hydraulisch hefplatformWorkshop procesanalyse

  • ArxanAanpassing van hydraulisch hefplatformGoed beschermend effect

    ArxanAanpassing van hydraulisch hefplatformGoed beschermend effect

  • ArxanHydraulisch vast hefplatformWat zijn de werkprocessen?

    ArxanHydraulisch vast hefplatformWat zijn de werkprocessen?

  • ArxanKlein hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen

    ArxanKlein hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!