Karora.Productienorm van droge transformatorenDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelij

  • vrijgavetijd:2022-07-30 18:02:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:396
  • Korte omschrijving:

    Karora.,In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, e

Artikel inhoud

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag,Karora.35kV-olietype transformator, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Karora.De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

CalamaNameFabriek voor elektrische transformatoren

fabrikant van droge transformatoren

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Karora.Productienorm van droge transformatorenDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

kwaliteitsnormWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Karora.Productienorm van droge transformatorenDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Respect voor klantenBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie,Karora.Elektrische boxtransformator, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Karora.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex,Karora.transformator voor droog type 1000kW, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Overige productinformatie
  • Davintel.Onderhoud van de instapbrugWat zijn de voordelen van de ontwikkeling van nieuwe technologie

    Davintel.Onderhoud van de instapbrugWat zijn de voordelen van de ontwikkeling van nieuwe technologie

  • Shi Qieqing.Hydraulische druk op vaste instapkas3 categorieën

    Shi Qieqing.Hydraulische druk op vaste instapkas3 categorieën

  • PakkenOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

    PakkenOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

  • RijswijkHydraulische kleine liftBetrokkenheid en betrouwbaarheid

    RijswijkHydraulische kleine liftBetrokkenheid en betrouwbaarheid

  • Busgow FreiburgOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformIncentive kwaliteitsmaatregelen

    Busgow FreiburgOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformIncentive kwaliteitsmaatregelen

  • Shiqiqing oude stadKlein hydraulisch hefplatformOorzaken en preventie

    Shiqiqing oude stadKlein hydraulisch hefplatformOorzaken en preventie

  • Lido di RomaHydraulisch hefplatform 5 meterWat zijn de bedieningsstappen?

    Lido di RomaHydraulisch hefplatform 5 meterWat zijn de bedieningsstappen?

  • Le HavreHydraulisch hefplatformProces van behandeling

    Le HavreHydraulisch hefplatformProces van behandeling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!