La Dolorita.kgmS-9-olie ondergedompelde transformatorDe industrie moet gebaseerd zijn op technische

  • vrijgavetijd:2022-08-01 02:02:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:563
  • Korte omschrijving:

    La Dolorita.kgm,transformator-onderneming met olieonderdompelingPrestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamens

Artikel inhoud

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling,La Dolorita.kgmDistributietransformator, algemene installatie proces lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Dunaharaszti.kgmDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D,La Dolorita.kgmWat is een transformator, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.


La Dolorita.kgmS-9-olie ondergedompelde transformatorDe industrie moet gebaseerd zijn op technische talenten



Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Het geluid van droge transformator komt van


La Dolorita.kgmS-9-olie ondergedompelde transformatorDe industrie moet gebaseerd zijn op technische talenten



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Lijst van installatiematerialenWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Fabriek voor droge transformatoren

La Dolorita.kgmGeluidsoplossing van droge transformatoren

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Fabriek voor droge transformatoren

Overige productinformatie
  • Cill Mhantain.Hydraulische druk op vaste instapkasAnalyse van veelvoorkomende fouten en strategieën

    Cill Mhantain.Hydraulische druk op vaste instapkasAnalyse van veelvoorkomende fouten en strategieën

  • TrierHuishoudelijke groenteliftDe buitendiameter standaard:

    TrierHuishoudelijke groenteliftDe buitendiameter standaard:

  • Tapolca.Binnenlift kleinFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige ontwikkeling

    Tapolca.Binnenlift kleinFocus op het bieden van een nieuw momentum voor hoogwaardige ontwikkeling

  • Philadelphia.Mobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de contra-indicaties?

    Philadelphia.Mobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de contra-indicaties?

  • PadebornHydraulisch hefplatform van het pakhuisKenmerken van gebruik

    PadebornHydraulisch hefplatform van het pakhuisKenmerken van gebruik

  • zuidelijke voorstedenHydraulische lift binnenshuisDe industrie volgt de trend van technologische ont

    zuidelijke voorstedenHydraulische lift binnenshuisDe industrie volgt de trend van technologische ont

  • Gujiao.Hydraulisch elektrisch hefplatformWaarom is het zo goed?

    Gujiao.Hydraulisch elektrisch hefplatformWaarom is het zo goed?

  • Gujiao.Automobiel hydraulisch hefplatformDe juiste keuze is vooral belangrijk

    Gujiao.Automobiel hydraulisch hefplatformDe juiste keuze is vooral belangrijk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!