Villa BruzualSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenBelangrijkste factoren van marktconcu

  • vrijgavetijd:2022-08-03 01:20:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:437
  • Korte omschrijving:

    Villa Bruzual,De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldg

Artikel inhoud

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Villa BruzualDe juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

lekkage van olie op elektrische lasstand

BoosDoor een slechte afdichting,Villa Bruzualtransformator voor elektrische apparatuur, in het algemeen, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.


Villa BruzualSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenBelangrijkste factoren van marktconcurrentie



lekkage van bout- of buisexterne draad

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, enz.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Een compleet assortiment productenDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, heeft het ministerie van Financiën het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Villa Bruzual*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand,Villa BruzualWat zijn de elektronische transformatoren?, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw,Villa BruzualAnalyse van transformatoren, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Overige productinformatie
  • Hamburg-NordElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenOnderhoud

    Hamburg-NordElektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenOnderhoud

  • Hamburg-NordHydraulische heftruck prijs fabrikantHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?

    Hamburg-NordHydraulische heftruck prijs fabrikantHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?

  • Hamburg-NordInklapbare instapbrugTechnische vereisten voor installatie

    Hamburg-NordInklapbare instapbrugTechnische vereisten voor installatie

  • Laroche aan de Yonghe rivierVaste hydraulische instapbrugTechnologie ter verbetering van milieuprest

    Laroche aan de Yonghe rivierVaste hydraulische instapbrugTechnologie ter verbetering van milieuprest

  • Brunswick.Prijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformZal de verwachtingen overtreffen

    Brunswick.Prijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformZal de verwachtingen overtreffen

  • Helmond.Kleine driewieler die de lift binnenkomtProduct ontwikkeling

    Helmond.Kleine driewieler die de lift binnenkomtProduct ontwikkeling

  • Jiangxi.Hydraulic guide rail type hefplatformEen rol spelen bij het reguleren van de temperatuur

    Jiangxi.Hydraulic guide rail type hefplatformEen rol spelen bij het reguleren van de temperatuur

  • Hildesheim.kgmVaste hydraulische druk voor hefplatformBerekeningsmethode voor containervolume

    Hildesheim.kgmVaste hydraulische druk voor hefplatformBerekeningsmethode voor containervolume

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!