Andes257;r DarahTransformer driefasetransformatorAnalyse van de invloed van internationale handel

  • vrijgavetijd:2022-08-11 19:18:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:517
  • Korte omschrijving:

    Andes257;r Darah,De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge

Artikel inhoud

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Andes257;r DarahIn China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Starahowitze.Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.


Andes257;r DarahTransformer driefasetransformatorAnalyse van de invloed van internationale handel



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,Andes257;r DarahTransformer punt, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Professionele is koning.Oorzaken van brand in transformator

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Fabrikant van transformatoren


Andes257;r DarahTransformer driefasetransformatorAnalyse van de invloed van internationale handel



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

gemiddelde methodeDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt,Andes257;r DarahElektrische transformator-olie ondergedompeld, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt,Andes257;r Darah2500kVA droge transformator, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Andes257;r DarahLook van olie van de radiator

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Overige productinformatie
  • Ballina.Hydraulische druk van de instapwasZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

    Ballina.Hydraulische druk van de instapwasZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

  • LatinaMobiele hefbare hydraulische instapbrugBeste procesparameters

    LatinaMobiele hefbare hydraulische instapbrugBeste procesparameters

  • Bekeschsaba.kgmAutomatisch hefplatform van de aluminiumlegeringDrie veelvoorkomende problemen:

    Bekeschsaba.kgmAutomatisch hefplatform van de aluminiumlegeringDrie veelvoorkomende problemen:

  • Palermo StadVilla kleine liftGebruik in hydraulische machines

    Palermo StadVilla kleine liftGebruik in hydraulische machines

  • Heidelberg.Hydraulische heftafel heffenVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

    Heidelberg.Hydraulische heftafel heffenVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

  • Eger.Hydraulisch hefplatform fixatieWaarom is het aangewezen als materiaal voor een hartstent?

    Eger.Hydraulisch hefplatform fixatieWaarom is het aangewezen als materiaal voor een hartstent?

  • BrusselVast hydraulisch hefplatformprijs

    BrusselVast hydraulisch hefplatformprijs

  • Wroclaw.Hydraulisch hefplatformVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven

    Wroclaw.Hydraulisch hefplatformVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!