Bakixanov.kgmVerschil tussen boxtransformator en transformatorKeer terug naar stabiliteit

  • vrijgavetijd:2022-08-12 17:41:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:486
  • Korte omschrijving:

    Bakixanov.kgm,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werke

Artikel inhoud

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Bakixanov.kgmEr zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug moeten op tijd leeg zijn.

Gedderaworld.kgmWanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim,Bakixanov.kgmTransformer-krachttransmissie en ontsteking, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV,Bakixanov.kgmPrijs van olie ondergedompelde transformator, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Bakixanov.kgmVerschil tussen boxtransformator en transformatorKeer terug naar stabiliteit



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

eigendomsrechtEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.


Bakixanov.kgmVerschil tussen boxtransformator en transformatorKeer terug naar stabiliteit



Het productieproces van droge transformator is zeer proces, een statische elektrische apparatuur,Bakixanov.kgmLijst van verliesnormen voor droge transformatoren, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Overige productinformatie
  • Fort WorthMobiel hydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

    Fort WorthMobiel hydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

  • Fort Worth4 meterAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

    Fort Worth4 meterAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

  • Fort WorthHydraulisch hefplatform voor ladenKwaliteitsinspectiemethode:

    Fort WorthHydraulisch hefplatform voor ladenKwaliteitsinspectiemethode:

  • Fort WorthHydraulisch mobiel type instapkasRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

    Fort WorthHydraulisch mobiel type instapkasRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

  • Leon.Mobiele hydraulische instapbrugBetekenis van verontreinigingsbeheersing

    Leon.Mobiele hydraulische instapbrugBetekenis van verontreinigingsbeheersing

  • Hildesheim.kgmAangepaste geleiderailliftWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Hildesheim.kgmAangepaste geleiderailliftWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Austin.Kleine lift op de tweede verdiepingOnderzoeksrapport over de bedrijfssituatie in de sector en

    Austin.Kleine lift op de tweede verdiepingOnderzoeksrapport over de bedrijfssituatie in de sector en

  • Den HaagDubbel vork hydraulisch hefplatformDe belangrijkste stijlkenmerken:

    Den HaagDubbel vork hydraulisch hefplatformDe belangrijkste stijlkenmerken:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!