Astara.Wat is droge type transformatorWat is er

  • vrijgavetijd:2022-08-12 20:51:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:367
  • Korte omschrijving:

    Astara.,Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de op

Artikel inhoud

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Astara.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Astara.Code voor de installatie van elektrische transformatoren, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.


Astara.Wat is droge type transformatorWat is er



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning,Astara.Functie van de hoofdtransformator in de centrale, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

planVerbindingsgroep structuur van droge transformator

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Hoge kwaliteitBij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat),Astara.Bij de belasting-spanningsregelaar, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Astara.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Look van olie van de radiator

Overige productinformatie
  • PapenderchOnderhoud van het hydraulische hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de belangrijks

    PapenderchOnderhoud van het hydraulische hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de belangrijks

  • Maarssen.Hydraulische Huishoudelijke Kleine LiftDe prijs is over het algemeen stabiel

    Maarssen.Hydraulische Huishoudelijke Kleine LiftDe prijs is over het algemeen stabiel

  • Lüs252;beckZelfrijdend hydraulisch hefplatformVol kansen

    Lüs252;beckZelfrijdend hydraulisch hefplatformVol kansen

  • Denbica.kgmHydraulisch vrachtplatformUitvoerende standaard

    Denbica.kgmHydraulisch vrachtplatformUitvoerende standaard

  • Xinji.Prijs hydraulische liftDe bovenste rol kan niet worden genegeerd

    Xinji.Prijs hydraulische liftDe bovenste rol kan niet worden genegeerd

  • Yongji.Hydraulisch hefplatform vast hydraulischWat zijn de misverstanden over het gevoel van waardeb

    Yongji.Hydraulisch hefplatform vast hydraulischWat zijn de misverstanden over het gevoel van waardeb

  • Yongji.Hydraulisch automatisch hefplatformVerschijnsel tijdens gebruik

    Yongji.Hydraulisch automatisch hefplatformVerschijnsel tijdens gebruik

  • Yongji.PlattformvoertuigDe actuele applicatiestatus van de omgeving

    Yongji.PlattformvoertuigDe actuele applicatiestatus van de omgeving

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!