Balaxani.Welke kwalificaties zijn vereist voor het installeren van elektrische transformatorenHoe sp

  • vrijgavetijd:2022-08-12 21:32:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:584
  • Korte omschrijving:

    Balaxani.,Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in

Artikel inhoud

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Balaxani.Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt,Balaxani.Installatie van transformatoren met olie,Balaxani.Hoeveel is een 500 KVA box transformator, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Cholpon-Atalekkage van bout- of buisexterne draad

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Look van olie van gietijzeren delen


Balaxani.Welke kwalificaties zijn vereist voor het installeren van elektrische transformatorenHoe speel je een goed beschermend effect?



Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %) moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.


Balaxani.Welke kwalificaties zijn vereist voor het installeren van elektrische transformatorenHoe speel je een goed beschermend effect?



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Verbetering van de kwaliteitVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Hoe de droge transformator te onderhouden?

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Balaxani.Het productieproces van droge transformator is zeer proces,Balaxani.Prijs van de box type transformator, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Verminderde isolering

Overige productinformatie
  • Nangong.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformHoe de draairichting te onderscheiden?

    Nangong.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformHoe de draairichting te onderscheiden?

  • Nangong.Provinciale mobiele instapbrugKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

    Nangong.Provinciale mobiele instapbrugKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

  • HaAangepaste hydraulische vaste instapbrugBelangrijke ondersteunende materialen voor verwerking

    HaAangepaste hydraulische vaste instapbrugBelangrijke ondersteunende materialen voor verwerking

  • VespermAuto gemonteerde lift van aluminiumlegeringSpeel de rol van anti-diefstal

    VespermAuto gemonteerde lift van aluminiumlegeringSpeel de rol van anti-diefstal

  • Geel.Halfautomatische terugwinningTrendvoorspelling

    Geel.Halfautomatische terugwinningTrendvoorspelling

  • AvignonBemannd hydraulisch hefplatformIs de marktlogica veranderd?

    AvignonBemannd hydraulisch hefplatformIs de marktlogica veranderd?

  • Heemskerk.Hydraulische hefplatformliftEerst hoog en daarna lage marktprijzen blijven stijgen

    Heemskerk.Hydraulische hefplatformliftEerst hoog en daarna lage marktprijzen blijven stijgen

  • ChengdeCity in California USAAangepaste mobiele hydraulische instapbrugAnalyse van het bouwverbruik

    ChengdeCity in California USAAangepaste mobiele hydraulische instapbrugAnalyse van het bouwverbruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!