Gaibandha.toepassingen voor droge transformatorenCategorie applicatie-analyse

  • vrijgavetijd:2022-08-12 22:31:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:597
  • Korte omschrijving:

    Gaibandha.,Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de iso

Artikel inhoud

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Gaibandha.Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval,Gaibandha.transformator voor elektrische apparatuur, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Putatan.kgmDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Verminderde isolering

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


Gaibandha.toepassingen voor droge transformatorenCategorie applicatie-analyse



Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

AgentDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Gaibandha.toepassingen voor droge transformatorenCategorie applicatie-analyse



Fabrikant van transformatoren

verpakkingDe electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid,Gaibandha.3000 olie ondergedompelde transformator, weerstand tegen kortsluiting,Gaibandha.Fabrikant van transformatoren, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, verf dan het beschadigde deel.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Gaibandha.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Productieproces en stappen van droge transformator

Overige productinformatie
  • BruggenMobiele steigersDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

    BruggenMobiele steigersDe huidige marktruimte in de industrie is enorm

  • Monza.Mobiele hydraulische instapbrugWelke problemen hebben invloed op het werk?

    Monza.Mobiele hydraulische instapbrugWelke problemen hebben invloed op het werk?

  • Verona.PodiumstijlplatformVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud

    Verona.PodiumstijlplatformVoorzorgsmaatregelen bij installatie en onderhoud

  • Dodhurthailand. kgmVilla kleine liftVerbetering van de efficiëntie van de productie in de industrie

    Dodhurthailand. kgmVilla kleine liftVerbetering van de efficiëntie van de productie in de industrie

  • Lido di RomaHydraulisch hefplatformWat zijn de soorten materialen?

    Lido di RomaHydraulisch hefplatformWat zijn de soorten materialen?

  • Lv LiangBeweegbaar hydraulisch hefplatformProductbibliotheek

    Lv LiangBeweegbaar hydraulisch hefplatformProductbibliotheek

  • Kalocsa.Hydraulische liftstructuurFactoren die de prijzen beïnvloeden

    Kalocsa.Hydraulische liftstructuurFactoren die de prijzen beïnvloeden

  • Andria.kgm10 meter heffen hydraulisch platformHete problemen in het leven

    Andria.kgm10 meter heffen hydraulisch platformHete problemen in het leven

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!