Komilla.transformator genWat zijn de voordelen van chemisch onderhoud?

  • vrijgavetijd:2022-08-12 22:50:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:392
  • Korte omschrijving:

    Komilla.,Dry type transformator bedrijfAls u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping eerst de laagspanning wa

Artikel inhoud

Dry type transformator bedrijf

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen,Komilla.Model en specificatie van de transformator, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Komilla.De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart,Komilla.Inleiding tot droge transformator, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Togo.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, moeten op tijd leeg zijn.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Komilla.transformator genWat zijn de voordelen van chemisch onderhoud?



Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Controleoor voor omzetters

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Hoeveel gaat het kosten?Fout oordeel van de transformator

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Fabrikant van transformatoren


Komilla.transformator genWat zijn de voordelen van chemisch onderhoud?



Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

projectOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Komilla.In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Overige productinformatie
  • Drogheda.Hydraulisch hefplatform met hoge precisieGediversifieerde typen en veel functies

    Drogheda.Hydraulisch hefplatform met hoge precisieGediversifieerde typen en veel functies

  • Drogheda.Voertuig voor hydraulisch hefplatformAangepaste casting briljant

    Drogheda.Voertuig voor hydraulisch hefplatformAangepaste casting briljant

  • Drogheda.Container laad- en losbrugHeb je de voordelen gezien van?

    Drogheda.Container laad- en losbrugHeb je de voordelen gezien van?

  • Koeln-NippeHydraulische druk van de mobiele instapwasGeoriënteerde functie

    Koeln-NippeHydraulische druk van de mobiele instapwasGeoriënteerde functie

  • Beuhatuf.kgm10 ton mobiele instapbrug fabrikantIn één oogopslag weten

    Beuhatuf.kgm10 ton mobiele instapbrug fabrikantIn één oogopslag weten

  • Een NasKleine vrachtliftHoe om te gaan met het fenomeen van oppervlaktekrassen?

    Een NasKleine vrachtliftHoe om te gaan met het fenomeen van oppervlaktekrassen?

  • Kilkenny.Hydraulisch zelfhijsplatformEncyclopedie van brancheterminologie

    Kilkenny.Hydraulisch zelfhijsplatformEncyclopedie van brancheterminologie

  • SassariNameHydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen van snijden?

    SassariNameHydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen van snijden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!