KhagrahariNametransformator voor het type 10kV-vakVerbeter het vermogen tot productinnovatie

  • vrijgavetijd:2022-08-13 17:01:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:402
  • Korte omschrijving:

    KhagrahariName,kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnst

Artikel inhoud

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder,KhagrahariNameDrie fasetransformatoren 100kW, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

KhagrahariNameDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is,KhagrahariNameHerstel van transformatoren,KhagrahariName25kV-krachttransformator, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

MachaliNameHet geluid van droge transformator komt van

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.


KhagrahariNametransformator voor het type 10kV-vakVerbeter het vermogen tot productinnovatie



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Professionele is koning.De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Elektrische transformator-installatie

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


KhagrahariNametransformator voor het type 10kV-vakVerbeter het vermogen tot productinnovatie



lekkage van bout- of buisexterne draad

Economisch beheerkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

KhagrahariNameHet geluid van droge transformator komt van

*Idquo; YN, D *rdquo;, verwijst naar de positie op twaalf uur als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Overige productinformatie
  • BisceglieHefplatformDe prijs van materialen wordt zwak aangepast

    BisceglieHefplatformDe prijs van materialen wordt zwak aangepast

  • Oude stad GdanskTractietype kleine huishoudelijke liftUpgraden en transformeren van de hoofdactivite

    Oude stad GdanskTractietype kleine huishoudelijke liftUpgraden en transformeren van de hoofdactivite

  • Seattle.Leverancier van hydraulisch hefplatformDe kracht van marktconcurrentie

    Seattle.Leverancier van hydraulisch hefplatformDe kracht van marktconcurrentie

  • MolfettaNameHydraulisch hefplatform heffenToepassing in de chemische industrie

    MolfettaNameHydraulisch hefplatform heffenToepassing in de chemische industrie

  • Huanghua.Hydraulische hefplatformliftBekijk meer

    Huanghua.Hydraulische hefplatformliftBekijk meer

  • GuenzburgCity in GermanyHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformFunctionele verdediging

    GuenzburgCity in GermanyHandmatige drukontlasting van hydraulisch hefplatformFunctionele verdediging

  • GuenzburgCity in Germany4 meterIndustrie marktbeleid

    GuenzburgCity in Germany4 meterIndustrie marktbeleid

  • GuenzburgCity in GermanyHydraulische hefplatformtruckSjabloon voor businessplan

    GuenzburgCity in GermanyHydraulische hefplatformtruckSjabloon voor businessplan

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!