Chhagaalnaiya1000 Droge type transformator grootteHoe de kwaliteit te beoordelen?

  • vrijgavetijd:2022-08-13 18:34:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:120
  • Korte omschrijving:

    Chhagaalnaiya, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaa

Artikel inhoud
de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken,ChhagaalnaiyaVideo van distributietransformator, als je weer werkt zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand,Chhagaalnaiyatransformator voor recycling, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

ChhagaalnaiyaVisuele controle voor de controle van de transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Tecpan GuatemalaVerminderde isolering

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


Chhagaalnaiya1000 Droge type transformator grootteHoe de kwaliteit te beoordelen?



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur,ChhagaalnaiyaDistributie-transformator-installatie, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Sincere serviceGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Oorzaken van brand in transformator


Chhagaalnaiya1000 Droge type transformator grootteHoe de kwaliteit te beoordelen?



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Waar kan ik het vinden?Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

transformator met olieonderdompeling

ChhagaalnaiyaVoor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Overige productinformatie
  • Sesto San GiovanniInstappende as bewegende hydraulische drukWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten

    Sesto San GiovanniInstappende as bewegende hydraulische drukWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten

  • Perugia.kgmHydraulisch mobiel type instapkasOnderzoek naar de neiging tot falen

    Perugia.kgmHydraulisch mobiel type instapkasOnderzoek naar de neiging tot falen

  • Zhuozhou.Groot vast hefplatformHoe de roest te verhelpen?

    Zhuozhou.Groot vast hefplatformHoe de roest te verhelpen?

  • Gra.Huishoudelijke liftDe nieuwe marktprijs van het apparaat

    Gra.Huishoudelijke liftDe nieuwe marktprijs van het apparaat

  • Matsuyama.Hydraulisch huishoudelijk hefplatformWat zijn de basisvoorwaarden

    Matsuyama.Hydraulisch huishoudelijk hefplatformWat zijn de basisvoorwaarden

  • Oberhausen.Achter hydraulisch hefplatformSlecht koelend effect

    Oberhausen.Achter hydraulisch hefplatformSlecht koelend effect

  • Luchthaven DublinHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringIntroductie van prestatiekenmerken

    Luchthaven DublinHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringIntroductie van prestatiekenmerken

  • Luchthaven DublinHydraulische schaarvorkheftafelTwee problemen met opbeuren

    Luchthaven DublinHydraulische schaarvorkheftafelTwee problemen met opbeuren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!