Kampong Spoe.35kV-olietype transformatorDe markt zit in de lift

  • vrijgavetijd:2022-08-13 22:25:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:329
  • Korte omschrijving:

    Kampong Spoe.,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werke

Artikel inhoud

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Kampong Spoe.De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Fabrikant van transformatoren

Vreemd.Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading,Kampong Spoe.fabrikant van een droge transformator 1000, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling,Kampong Spoe.500KVA prijs van de transformator, noch wetenschappelijk.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Fabrikant van transformatoren


Kampong Spoe.35kV-olietype transformatorDe markt zit in de lift



lekkage van bout- of buisexterne draad

De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Werkcursussen) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Wat is de bedrading van droge transformator?


Kampong Spoe.35kV-olietype transformatorDe markt zit in de lift



Fout oordeel van de transformator

Waar is goedHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden,Kampong Spoe.S-9-olie ondergedompelde transformator, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Kampong Spoe.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Overige productinformatie
  • BinnenMongoliëOp een voertuig gemonteerde instapbrugWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

    BinnenMongoliëOp een voertuig gemonteerde instapbrugWeet jij hoe je moet schoonmaken en repareren?

  • BraziliëMobiele hydraulische instapbrugSmeltmethode:

    BraziliëMobiele hydraulische instapbrugSmeltmethode:

  • Hejin.Tractieve mobiele liftOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

    Hejin.Tractieve mobiele liftOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

  • AlmeloNameKleine liftWat zijn de selectiecriteria

    AlmeloNameKleine liftWat zijn de selectiecriteria

  • Ryan.Aanpassing van hydraulisch hefplatformDoor verandering gedreven marktaandeel

    Ryan.Aanpassing van hydraulisch hefplatformDoor verandering gedreven marktaandeel

  • Zawelche.Klein mobiel hydraulisch hefplatformEconomische investeringsbenadering

    Zawelche.Klein mobiel hydraulisch hefplatformEconomische investeringsbenadering

  • AnguoZelfrijdend hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met diefstal

    AnguoZelfrijdend hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met diefstal

  • Gu Ye.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeAnalyse van de oorzaken van

    Gu Ye.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeAnalyse van de oorzaken van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!