Changchon CityAanpassing van transformatorenProductiviteit verhogen

  • vrijgavetijd:2022-08-14 00:59:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:344
  • Korte omschrijving:

    Changchon City,Verspreiding van het geluid van droge transformatorMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van d

Artikel inhoud

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Changchon CityHet ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie,Changchon City1250KW droge transformator, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Brestlekkage van olie op elektrische lasstand

*Idquo; YN, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand,Changchon City315 Boxtype transformator, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Changchon CityAanpassing van transformatorenProductiviteit verhogen



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Goede kwaliteitDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond,Changchon CityScb13-1600kva droge transformator, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Wiringwijze van droge transformator:

Changchon CityDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Overige productinformatie
  • Guidonia Montecelio.Elektrisch hydraulisch hefplatformDe industrie vormt een nieuw beeld van de besc

    Guidonia Montecelio.Elektrisch hydraulisch hefplatformDe industrie vormt een nieuw beeld van de besc

  • Guidonia Montecelio.Hydraulisch zelfhijsplatformKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

    Guidonia Montecelio.Hydraulisch zelfhijsplatformKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

  • Guidonia Montecelio.Hydraulische mobiele instapbrugHoe word je een gekwalificeerde operator?

    Guidonia Montecelio.Hydraulische mobiele instapbrugHoe word je een gekwalificeerde operator?

  • SitaNameHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugOorzaken van oppervlaktecorrosie

    SitaNameHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugOorzaken van oppervlaktecorrosie

  • Dundock.BouwwerfliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    Dundock.BouwwerfliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • Amsteten.Kleine privéliftAandachtspunten bij het gebruik van seizoenen

    Amsteten.Kleine privéliftAandachtspunten bij het gebruik van seizoenen

  • KoshalinGroot hydraulisch hefplatformOnline consult

    KoshalinGroot hydraulisch hefplatformOnline consult

  • Dongshengworld.kgmVaste hydraulische druk voor hefplatformMarkt voor marketingkanaallay-out

    Dongshengworld.kgmVaste hydraulische druk voor hefplatformMarkt voor marketingkanaallay-out

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!