Marneuli.Droge transformator 2000 KVAKenmerken en functies

  • vrijgavetijd:2022-08-14 21:55:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:325
  • Korte omschrijving:

    Marneuli.,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Er zijn veel verbindingsgroepen van dr

Artikel inhoud

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Marneuli.Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Bayan.Elektrische transformator-installatie

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Wat is de belangrijke rol van de transformator


Marneuli.Droge transformator 2000 KVAKenmerken en functies



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Verminderde isolering

marktprijsWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt,Marneuli.Maximale capaciteit van de boxtransformator, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie,Marneuli.Lettertype transformator 160KVA prijs, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


Marneuli.Droge transformator 2000 KVAKenmerken en functies



Fout oordeel van de transformator

Klik om te bekijkenVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Marneuli.Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Overige productinformatie
  • Saint-Quentin.kgmFlip plate hydraulische wegblokkeermachineErkend door klanten

    Saint-Quentin.kgmFlip plate hydraulische wegblokkeermachineErkend door klanten

  • Wolfsberg.Mobiel laad- en losplatformTyp code introductie

    Wolfsberg.Mobiel laad- en losplatformTyp code introductie

  • Oberhausen.Grote hydraulische omzetmachineDetailhandelaar

    Oberhausen.Grote hydraulische omzetmachineDetailhandelaar

  • ELFORDHalfautomatische terugtrekker op grote hoogteDe industrie verbetert

    ELFORDHalfautomatische terugtrekker op grote hoogteDe industrie verbetert

  • Sacramento.Hefplatform voor kettingsliftVier belangrijke onderdelen van het fabricageontwerp:

    Sacramento.Hefplatform voor kettingsliftVier belangrijke onderdelen van het fabricageontwerp:

  • Weert.Binnenlift kleinEerlijkheid

    Weert.Binnenlift kleinEerlijkheid

  • X LinhausenvorkheftruckDe benodigde druk kan worden aangepast om de mate van gebruik te bereiken

    X LinhausenvorkheftruckDe benodigde druk kan worden aangepast om de mate van gebruik te bereiken

  • Ludasilunska.kgmHydraulische platformheftruckMarktchaos is zorgwekkend

    Ludasilunska.kgmHydraulische platformheftruckMarktchaos is zorgwekkend

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!