Tarqumiyah.kgmEfficiëntie van de transformatorBelangrijkste productietechnologie

  • vrijgavetijd:2022-08-15 00:23:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:504
  • Korte omschrijving:

    Tarqumiyah.kgm,De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en

Artikel inhoud

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Tarqumiyah.kgmOnderhoudsinhoud van de transformator

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Malindi.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.


Tarqumiyah.kgmEfficiëntie van de transformatorBelangrijkste productietechnologie



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Controleoor voor omzetters

Wiringwijze van droge transformator:

Sincere servicekV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder,Tarqumiyah.kgm30 KVA drie-fasetransformator, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Wiringwijze van droge transformator:


Tarqumiyah.kgmEfficiëntie van de transformatorBelangrijkste productietechnologie



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

verpakkingDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd,Tarqumiyah.kgmWat is de starttemperatuur van de droge transformator ventilator, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Tarqumiyah.kgmSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Fout oordeel van de transformator

Overige productinformatie
  • AnchorageElektrisch hydraulisch hefplatform kleinNieuwe veelvoorkomende problemen en bijbehorende op

    AnchorageElektrisch hydraulisch hefplatform kleinNieuwe veelvoorkomende problemen en bijbehorende op

  • AnchorageHydraulische heftruckPakbon

    AnchorageHydraulische heftruckPakbon

  • AnchorageIngebouwde instapbrugUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te v

    AnchorageIngebouwde instapbrugUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te v

  • Szenes.Vaste hydraulische instapbrugVeld zal profiteren

    Szenes.Vaste hydraulische instapbrugVeld zal profiteren

  • Anshan.Prijs van 10 ton mobiele instapbrugKenmerken van gebruik

    Anshan.Prijs van 10 ton mobiele instapbrugKenmerken van gebruik

  • Satruville.Kleine binnenlifthandmatig

    Satruville.Kleine binnenlifthandmatig

  • PingluHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenHet werkings

    PingluHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenHet werkings

  • Kansas City.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

    Kansas City.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!