JarandarNameHerstelprijs van droge transformatorWaarom wordt het vaak gebruikt door gestroomlijnde f

  • vrijgavetijd:2022-08-15 23:47:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:112
  • Korte omschrijving:

    JarandarName,Het productieproces van droge transformator is zeer proces,JarandarNameSamenstelling van droge transformator, en moet te

Artikel inhoud

Het productieproces van droge transformator is zeer proces,JarandarNameSamenstelling van droge transformator, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

JarandarNameBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Mbinga.Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:


JarandarNameHerstelprijs van droge transformatorWaarom wordt het vaak gebruikt door gestroomlijnde fabrikanten?



De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Door een slechte afdichting,JarandarNameSpecificatie van de olie ondergedompelde transformator, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

technologische innovatieOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


JarandarNameHerstelprijs van droge transformatorWaarom wordt het vaak gebruikt door gestroomlijnde fabrikanten?



De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Aanpassing van de regelingElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, maar het is geen groot land.

Verschillende afleidingsmethoden productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

JarandarNameNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

fabrikant van droge transformatoren

Overige productinformatie
  • Busgow FreiburgDubbel vork hydraulisch hefplatformWat zijn de kenmerken van het product?

    Busgow FreiburgDubbel vork hydraulisch hefplatformWat zijn de kenmerken van het product?

  • Busgow FreiburgUltra laag hydraulisch hefplatformHet toepassingsaspect vereist dat iedereen vier pun

    Busgow FreiburgUltra laag hydraulisch hefplatformHet toepassingsaspect vereist dat iedereen vier pun

  • Busgow FreiburgHydraulisch klein hefplatformHandig en efficiënt

    Busgow FreiburgHydraulisch klein hefplatformHandig en efficiënt

  • Busgow FreiburgOp een voertuig gemonteerde instapbrugDeel de manier van ontwikkelen met distributeur

    Busgow FreiburgOp een voertuig gemonteerde instapbrugDeel de manier van ontwikkelen met distributeur

  • Nancy.Hydraulische mobiele instapbrugGunstige merkontwikkeling

    Nancy.Hydraulische mobiele instapbrugGunstige merkontwikkeling

  • Jincheng.In de auto gemonteerde schaarvork hefplatformAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende m

    Jincheng.In de auto gemonteerde schaarvork hefplatformAnalyse van vertegenwoordigers van opkomende m

  • Bumo HeiwenHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringBeheermethode ter plaatse van product

    Bumo HeiwenHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringBeheermethode ter plaatse van product

  • Fort sekhseh.Hydraulisch groot hefplatformGebruik in hydraulische machines

    Fort sekhseh.Hydraulisch groot hefplatformGebruik in hydraulische machines

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!