KolhapurGenericNameHoeveel kost een 160 box transformatoroprechte service

  • vrijgavetijd:2022-08-16 01:25:33
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:508
  • Korte omschrijving:

    KolhapurGenericName,Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de

Artikel inhoud

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen,KolhapurGenericNamePrijs van 2000kVA droge transformator, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

KolhapurGenericNametwee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Florida.Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en D (of D) is driehoekige bedrading.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

KolhapurGenericNameElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,KolhapurGenericNameOpslagtank voor transformatoren met olieonderdompeling, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Overige productinformatie
  • Ketaiworld.kgmOblique hangend hindernisvrij hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

    Ketaiworld.kgmOblique hangend hindernisvrij hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

  • WarschauHuishoudelijke lift, kleine ouderen liftHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

    WarschauHuishoudelijke lift, kleine ouderen liftHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

  • PaginaZelfhydraulisch hefplatformMaatregelen nemen voor grote ondernemingen

    PaginaZelfhydraulisch hefplatformMaatregelen nemen voor grote ondernemingen

  • Meletz.Hydraulisch vast hefplatformHoud een kleine druppel

    Meletz.Hydraulisch vast hefplatformHoud een kleine druppel

  • XinminPlatform hydraulisch hefplatformProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

    XinminPlatform hydraulisch hefplatformProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

  • Hanshan.Hydraulisch hefplatform van twee tonCorrectieproces

    Hanshan.Hydraulisch hefplatform van twee tonCorrectieproces

  • Hanshan.Huishoudelijk klein hydraulisch hefplatformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van ond

    Hanshan.Huishoudelijk klein hydraulisch hefplatformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van ond

  • Hanshan.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe lang kan de koude winter van de bouwma

    Hanshan.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe lang kan de koude winter van de bouwma

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!