SaharaHoeveel kost een boxtransformator?Kansen en uitdagingen van marktontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-08-16 04:45:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:411
  • Korte omschrijving:

    Sahara,SaharaS13-olie ondergedompelde transformator,Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na

Artikel inhoud
SaharaS13-olie ondergedompelde transformator,

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

SaharaVolgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

PatnosNamefabrikant van droge transformatoren

Wiringwijze van droge transformator:

fabrikant van droge transformatoren


SaharaHoeveel kost een boxtransformator?Kansen en uitdagingen van marktontwikkeling



Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Voorschriften voor installatieNatuurlijk, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


SaharaHoeveel kost een boxtransformator?Kansen en uitdagingen van marktontwikkeling



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Zeer aanbevolenHet wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie,SaharaHoeveel kost een boxtransformator?,SaharaTabel voor de berekening van transformatoren, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

SaharaAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Overige productinformatie
  • Ketaiworld.kgmOblique hangend hindernisvrij hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

    Ketaiworld.kgmOblique hangend hindernisvrij hefplatformWat veroorzaakt verstopping?

  • WarschauHuishoudelijke lift, kleine ouderen liftHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

    WarschauHuishoudelijke lift, kleine ouderen liftHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

  • PaginaZelfhydraulisch hefplatformMaatregelen nemen voor grote ondernemingen

    PaginaZelfhydraulisch hefplatformMaatregelen nemen voor grote ondernemingen

  • Meletz.Hydraulisch vast hefplatformHoud een kleine druppel

    Meletz.Hydraulisch vast hefplatformHoud een kleine druppel

  • XinminPlatform hydraulisch hefplatformProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

    XinminPlatform hydraulisch hefplatformProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

  • Hanshan.Hydraulisch hefplatform van twee tonCorrectieproces

    Hanshan.Hydraulisch hefplatform van twee tonCorrectieproces

  • Hanshan.Huishoudelijk klein hydraulisch hefplatformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van ond

    Hanshan.Huishoudelijk klein hydraulisch hefplatformEen fundament gelegd voor de ontwikkeling van ond

  • Hanshan.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe lang kan de koude winter van de bouwma

    Hanshan.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe lang kan de koude winter van de bouwma

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!