Nangi.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorWat voor soort gevoel van waarde moet worden g

  • vrijgavetijd:2022-08-16 18:45:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:540
  • Korte omschrijving:

    Nangi., in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbas

Artikel inhoud
in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Nangi.Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %,Nangi.Werkprincipe van de transformator, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

MachaliNameWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a,Nangi.transformator voor elektrische bureaubladen, fase B en fase C,Nangi.Mobiele droge transformator, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.


Nangi.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?



In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

ControlepostenDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Losse kernschroef


Nangi.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformatorWat voor soort gevoel van waarde moet worden geëvenaard?



Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Welkom bij het informerenDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Transformer is

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Nangi.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Fout oordeel van de transformator

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Overige productinformatie
  • San Diego.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringGoedkope fabrikanten bieden:

    San Diego.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringGoedkope fabrikanten bieden:

  • Spijkenisse.Zelflopend hydraulisch hefplatformVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

    Spijkenisse.Zelflopend hydraulisch hefplatformVeelgebruikte methoden voor foutdiagnose

  • EssenHydraulische liftDaag je eigen zwakheden uit

    EssenHydraulische liftDaag je eigen zwakheden uit

  • Xinzhou.Hydraulische hefplatformtruckDe financiële druk is duidelijk

    Xinzhou.Hydraulische hefplatformtruckDe financiële druk is duidelijk

  • Xinzhou.Elektrisch hydraulisch hefplatformNieuwe doorbraken in productexport

    Xinzhou.Elektrisch hydraulisch hefplatformNieuwe doorbraken in productexport

  • Xinzhou.Geïmporteerd hydraulisch hefplatformWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhou

    Xinzhou.Geïmporteerd hydraulisch hefplatformWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhou

  • Xinzhou.Hydraulische druk van de mobiele instapwasDe basismethode voor het verwijderen van roest:

    Xinzhou.Hydraulische druk van de mobiele instapwasDe basismethode voor het verwijderen van roest:

  • LuchengCity in GermanyHydraulisch mobiel type instapkasHet productieproces is completer

    LuchengCity in GermanyHydraulisch mobiel type instapkasHet productieproces is completer

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!