Jambi.Kenmerken van een transformator met olieonderdompelingAls u de verwerkingsefficiëntie wilt ver

  • vrijgavetijd:2022-08-18 02:24:11
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:405
  • Korte omschrijving:

    Jambi.,Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmi

Artikel inhoud

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is,Jambi.Controletabel van box type transformator,Jambi.deur voor transformatoren,Jambi.Design van droge transformatoren, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Exploitatie van gesmolten transformator

Jambi.De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Chaiyafhum.kgmOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


Jambi.Kenmerken van een transformator met olieonderdompelingAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De interne markt voor transformatoren is traag

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

aanbodkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Jambi.Kenmerken van een transformator met olieonderdompelingAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:



Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Afdeling KwaliteitLook van olie van de radiator

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Dry type transformator bedrijf

Jambi.Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Verminderde isolering

Wiringwijze van droge transformator:

Overige productinformatie
  • Gottingen.Kleine en eenvoudige liftbuitenlandse ontwikkeling

    Gottingen.Kleine en eenvoudige liftbuitenlandse ontwikkeling

  • AntibesHydraulisch hefplatformFocus op internationaal gaan

    AntibesHydraulisch hefplatformFocus op internationaal gaan

  • PolenZelfrijdend hydraulisch hefplatformKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen

    PolenZelfrijdend hydraulisch hefplatformKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen

  • Gujiao.Handmatig hydraulisch hefplatformPraat over de technische problemen van installatie en onderh

    Gujiao.Handmatig hydraulisch hefplatformPraat over de technische problemen van installatie en onderh

  • Karlsruhe.kgmVast hydraulisch platformWat zijn de voordelen van onbemande operaties?

    Karlsruhe.kgmVast hydraulisch platformWat zijn de voordelen van onbemande operaties?

  • Karlsruhe.kgmJiangsu hydraulisch hefplatformOp welke aspecten moet worden gelet bij het kopen?

    Karlsruhe.kgmJiangsu hydraulisch hefplatformOp welke aspecten moet worden gelet bij het kopen?

  • Karlsruhe.kgmHydraulisch hefplatformJin Jiu nadert, prijzen fluctueren naar boven

    Karlsruhe.kgmHydraulisch hefplatformJin Jiu nadert, prijzen fluctueren naar boven

  • Karlsruhe.kgmHydraulische instapbrugProductiemethode in de industrie:

    Karlsruhe.kgmHydraulische instapbrugProductiemethode in de industrie:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!