LabuhanbajoModel van de transformatorAnalyse van de redenen voor populariteit

  • vrijgavetijd:2022-08-19 19:07:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:303
  • Korte omschrijving:

    Labuhanbajo, als de tapwisselaar niet op tijd isWanneer de transformator in werking wordt gesteld, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; D

Artikel inhoud
als de tapwisselaar niet op tijd is

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

LabuhanbajoAls de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld,LabuhanbajoVolledige bescherming van de transformator, zal het grote schade veroorzaken.

Carapicuiba.kgmDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Droge transformator

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


LabuhanbajoModel van de transformatorAnalyse van de redenen voor populariteit



Productieproces en stappen van droge transformator

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Productieproces en stappen van droge transformator

Informatie-aanbevelingWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen,Labuhanbajo500kW droge transformator,LabuhanbajoVerschil tussen transformator en boxtransformator, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


LabuhanbajoModel van de transformatorAnalyse van de redenen voor populariteit



De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

rankingOpmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

LabuhanbajoDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Look van olie van de radiator

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Overige productinformatie
  • Hoogvee.Hydraulisch hefplatform hydraulisch stationHoe de werkende fabrikant te kiezen?

    Hoogvee.Hydraulisch hefplatform hydraulisch stationHoe de werkende fabrikant te kiezen?

  • Hoogvee.Hydraulisch klein hefplatformOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

    Hoogvee.Hydraulisch klein hefplatformOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

  • Hoogvee.Vaste hydraulische instapwasFAQ

    Hoogvee.Vaste hydraulische instapwasFAQ

  • Nai sur SeineHydraulische mobiele instapbrugGekwalificeerde testnormen

    Nai sur SeineHydraulische mobiele instapbrugGekwalificeerde testnormen

  • Belo Horizonte15 meter liftAnalyse van specifieke productiestappen

    Belo Horizonte15 meter liftAnalyse van specifieke productiestappen

  • HeilbronNameKleine liften voor liftenHoe bedrijven opvallen

    HeilbronNameKleine liften voor liftenHoe bedrijven opvallen

  • Tilburg.Hydraulisch hefplatform met geleiderailInventaris Citaten

    Tilburg.Hydraulisch hefplatform met geleiderailInventaris Citaten

  • Raleigh.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformStabiele prijs

    Raleigh.Hydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformStabiele prijs

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!