ErcisNamePrijs van de droge transformator 2000 KVAVoordeel kwaliteit

  • vrijgavetijd:2022-09-05 15:42:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:383
  • Korte omschrijving:

    ErcisName,lekkage van olie bij loopflensElektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefk

Artikel inhoud

lekkage van olie bij loopflens

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

ErcisNameVoor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

BandjarmasineDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Fabrikant van transformatoren

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


ErcisNamePrijs van de droge transformator 2000 KVAVoordeel kwaliteit



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen,ErcisNameTransformer driefasetransformator, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Afdeling beheerWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren,ErcisNamePrijs van olie ondergedompelde transformator, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).


ErcisNamePrijs van de droge transformator 2000 KVAVoordeel kwaliteit



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

KwaliteitsborgingBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;,ErcisNameToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformator, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, handel, luchthavens, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator chemische bedrijven en fabrieken.

ErcisNameHet zal ook veel fouten produceren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Overige productinformatie
  • BrusselBordbrug van aluminiumlegeringWat is de ontwikkeling en betekenis in de 21e eeuw?

    BrusselBordbrug van aluminiumlegeringWat is de ontwikkeling en betekenis in de 21e eeuw?

  • Prouskov.Hydraulische instapbrug Vaste instapbrugIntroductie en gebruiksmomenten

    Prouskov.Hydraulische instapbrug Vaste instapbrugIntroductie en gebruiksmomenten

  • ElblagNameMobiel hefplatformWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?

    ElblagNameMobiel hefplatformWelk huiswerk moet worden gedaan bij de dagelijkse inspectie?

  • AntibesPodiumhefplatformWat zijn de stappen om correct te werken?

    AntibesPodiumhefplatformWat zijn de stappen om correct te werken?

  • Beverlijk.Hydraulisch hefplatformWat is de codenaam en legmethode van?

    Beverlijk.Hydraulisch hefplatformWat is de codenaam en legmethode van?

  • SzarvasNameKleine hydraulische hef- en nivelleringdirect materiaal

    SzarvasNameKleine hydraulische hef- en nivelleringdirect materiaal

  • SzarvasNameVolautomatisch hydraulisch hefplatformVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

    SzarvasNameVolautomatisch hydraulisch hefplatformVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

  • SzarvasNameHydraulisch hefplatform met geleiderailSterke en zwakke punten in productgebruik

    SzarvasNameHydraulisch hefplatform met geleiderailSterke en zwakke punten in productgebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!