QushkupirNameTransformer en stroomBeïnvloed de winstmarge van de industrie

  • vrijgavetijd:2022-09-06 15:47:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:131
  • Korte omschrijving:

    QushkupirName,Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de

Artikel inhoud

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

QushkupirNameDe transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Toyohashi.kgmTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


QushkupirNameTransformer en stroomBeïnvloed de winstmarge van de industrie



Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid,QushkupirNameBij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformator, zodra de lading toeneemt,QushkupirNameScb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntie, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

systeemfabrikant van droge transformatoren

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken,QushkupirNameS13-50 /10 krachttransformator, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Visuele controle voor de controle van de transformator

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

QushkupirNameII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Overige productinformatie
  • TorrenName10 meter heffen hydraulisch platformToepassing in de beschermingsindustrie

    TorrenName10 meter heffen hydraulisch platformToepassing in de beschermingsindustrie

  • Lincoln.Platform hydraulisch hefplatformWaar moet je op focussen?

    Lincoln.Platform hydraulisch hefplatformWaar moet je op focussen?

  • La RochelleHydraulisch platform heftruck met voetWaarop moet worden gelet tijdens seizoenswerk

    La RochelleHydraulisch platform heftruck met voetWaarop moet worden gelet tijdens seizoenswerk

  • AzzoCity in ItalyMobiele hydraulische hefbrugHoe industrialisatie snel te bevorderen?

    AzzoCity in ItalyMobiele hydraulische hefbrugHoe industrialisatie snel te bevorderen?

  • Delft.Zelfrijdend masthefplatformAnalyse van veelgebruikte pijpsnijmethoden

    Delft.Zelfrijdend masthefplatformAnalyse van veelgebruikte pijpsnijmethoden

  • Hamburg-WandsbekElektriciteitsverbruik van kleine liftenEr zijn zoveel dingen om op te letten bij ge

    Hamburg-WandsbekElektriciteitsverbruik van kleine liftenEr zijn zoveel dingen om op te letten bij ge

  • Stad Baotou10 meter hydraulisch hefplatformOpslagmethode in de omgeving

    Stad Baotou10 meter hydraulisch hefplatformOpslagmethode in de omgeving

  • Estelgom.Prijs schaar hydraulisch hefplatformU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

    Estelgom.Prijs schaar hydraulisch hefplatformU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!