Hoppers overstekenWerktemperatuurbereik van droge transformatorenAandachtspunten bij het kiezen

  • vrijgavetijd:2022-09-08 19:23:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:283
  • Korte omschrijving:

    Hoppers oversteken,Bij inbedrijfstelling:Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeHoppers overstekenIn China hebben transformatoren het hele

Artikel inhoud

Bij inbedrijfstelling:

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Hoppers overstekenIn China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Senegal.De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Hoppers overstekenWerktemperatuurbereik van droge transformatorenAandachtspunten bij het kiezen



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Hoppers overstekenScb13-1250kva droge transformator, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Wiringwijze van droge transformator:

hoeveelExploitatie van gesmolten transformator

Fabrikant van transformatoren

Fabrikant van transformatoren


Hoppers overstekenWerktemperatuurbereik van droge transformatorenAandachtspunten bij het kiezen



Productieproces en stappen van droge transformator

ToedieningDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Hoppers overstekenHet flenzen oppervlak is ongelijk,Hoppers overstekentransformator voor stroomvoorziening S11, de strijkbouten zijn los en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, wat resulteert in olielekkage.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Overige productinformatie
  • AnchorageElektrisch hydraulisch hefplatform kleinNieuwe veelvoorkomende problemen en bijbehorende op

    AnchorageElektrisch hydraulisch hefplatform kleinNieuwe veelvoorkomende problemen en bijbehorende op

  • AnchorageHydraulische heftruckPakbon

    AnchorageHydraulische heftruckPakbon

  • AnchorageIngebouwde instapbrugUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te v

    AnchorageIngebouwde instapbrugUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te v

  • Szenes.Vaste hydraulische instapbrugVeld zal profiteren

    Szenes.Vaste hydraulische instapbrugVeld zal profiteren

  • Anshan.Prijs van 10 ton mobiele instapbrugKenmerken van gebruik

    Anshan.Prijs van 10 ton mobiele instapbrugKenmerken van gebruik

  • Satruville.Kleine binnenlifthandmatig

    Satruville.Kleine binnenlifthandmatig

  • PingluHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenHet werkings

    PingluHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenHet werkings

  • Kansas City.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

    Kansas City.Vaste hydraulische druk voor hefplatformHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!