De haven van Coffstransformator genIndustrie marktbeleid

  • vrijgavetijd:2022-09-08 22:41:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:234
  • Korte omschrijving:

    De haven van Coffs,Het geluid van droge transformator komt vanDroge transformatorDe haven van CoffsEr is een magnetische inductie lijn in d

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator komt van

Droge transformator

De haven van CoffsEr is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Wiringwijze van droge transformator:

Sabzevar.Oorzaken van brand in transformator

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.


De haven van Coffstransformator genIndustrie marktbeleid



Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Productie afdelingDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


De haven van Coffstransformator genIndustrie marktbeleid



De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

De inspectiebasisDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De haven van CoffsIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,De haven van Coffstransformator voor het type droge transformator, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer,De haven van Coffstransformator voor hoogspanningsdistributie,De haven van Coffs630 transformator met olieonderdompeling, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Overige productinformatie
  • HeilbronNameVast hydraulisch hefplatformTheoretische strategieën tot stand gebracht door efficiëntie

    HeilbronNameVast hydraulisch hefplatformTheoretische strategieën tot stand gebracht door efficiëntie

  • HeilbronNameElektrisch mobiel hydraulisch hefplatformIn het licht van verschillende vormen moeten ve

    HeilbronNameElektrisch mobiel hydraulisch hefplatformIn het licht van verschillende vormen moeten ve

  • HeilbronNameHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de beschermende maatregelen die n

    HeilbronNameHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de beschermende maatregelen die n

  • HeilbronNameInklapbare instapbrugWaar kan ik de huidige status zien?

    HeilbronNameInklapbare instapbrugWaar kan ik de huidige status zien?

  • Zawelche.Hydraulische elektrische vaste instapbrugOnderzoek naar detectiemethoden

    Zawelche.Hydraulische elektrische vaste instapbrugOnderzoek naar detectiemethoden

  • NieuwBouwwerfmaterieel liftOp welke aspecten moet worden gelet bij het kopen?

    NieuwBouwwerfmaterieel liftOp welke aspecten moet worden gelet bij het kopen?

  • Emmeloord.Kleine villa liftProductinformatie

    Emmeloord.Kleine villa liftProductinformatie

  • Tianjin.Het veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenVoorzorgsm

    Tianjin.Het veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenVoorzorgsm

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!