Stad Beian110 kV-olie ondergedompelde transformatorVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-09-09 15:49:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:537
  • Korte omschrijving:

    Stad Beian,Wat is de belangrijke rol van de transformatorDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is

Artikel inhoud

Wat is de belangrijke rol van de transformator

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen,Stad BeianTransformer in distributiekamer, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Stad BeianEr zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Williamstad.kgmVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast,Stad Beiantransformator met olieonderdompeling,Stad BeianBeeld van transformator, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

hervormingDe tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


Stad Beian110 kV-olie ondergedompelde transformatorVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud



De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Uitvoerende normBij inbedrijfstelling:

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Hoeveel kost de transformator?

Stad BeianDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Overige productinformatie
  • Malahid.kgmHydraulisch vast type gemonteerde asZal voor grote uitdagingen staan

    Malahid.kgmHydraulisch vast type gemonteerde asZal voor grote uitdagingen staan

  • Nameiheng.Zelflopend schaarvorkhefplatformWorkshop procesanalyse

    Nameiheng.Zelflopend schaarvorkhefplatformWorkshop procesanalyse

  • Zuid BostonKleine lift op de tweede verdiepingEntiteit productiebedrijf

    Zuid BostonKleine lift op de tweede verdiepingEntiteit productiebedrijf

  • Mingshanstar name3-meter hydraulisch hefplatformUiterlijk verwerkingswerk

    Mingshanstar name3-meter hydraulisch hefplatformUiterlijk verwerkingswerk

  • Indianapolis.Volledig elektrisch hydraulisch hefplatformEconomisch productieproces

    Indianapolis.Volledig elektrisch hydraulisch hefplatformEconomisch productieproces

  • VicenzaNameHydraulische hefplatformuitrustingDe rol van oplossingsbehandeling

    VicenzaNameHydraulische hefplatformuitrustingDe rol van oplossingsbehandeling

  • Stockton.Hydraulisch mobiel hefplatformVerschillende parameternormen:

    Stockton.Hydraulisch mobiel hefplatformVerschillende parameternormen:

  • Stockton.Automatische hydraulische liftHet probleem van beschadigd raken

    Stockton.Automatische hydraulische liftHet probleem van beschadigd raken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!