Walkataan315 KVA-olie ondergedompelde transformatorWat zijn de ontwerpprincipes van

  • vrijgavetijd:2022-09-14 20:39:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:155
  • Korte omschrijving:

    Walkataan,Het geluid van droge transformator komt vanLook van olie van de radiatorWalkataanZodra het isolatiemateriaal van elektri

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator komt van

Look van olie van de radiator

WalkataanZodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Elektrische transformator

LeoganeFabriek voor droge transformatoren

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Walkataan315 KVA-olie ondergedompelde transformatorWat zijn de ontwerpprincipes van



Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties,WalkataanElektrische transformatorsysteem,WalkataanPrijs van 100 KVA droge transformator, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden,WalkataanOverbeladingscapaciteit van olie ondergedompelde transformator, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Eerlijk beheerII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Walkataan315 KVA-olie ondergedompelde transformatorWat zijn de ontwerpprincipes van



Look van olie van de radiator

KwaliteitsborgingFabriek voor droge transformatoren

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

WalkataanHet geluid van droge transformator komt van

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Overige productinformatie
  • SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

    SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

  • ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

    ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

  • SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

    Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

  • Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

    Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

  • Oklahoma CityHydraulische hefladingsliftHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

    Oklahoma CityHydraulische hefladingsliftHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

  • Oklahoma City5 ton hydraulisch hefplatformTestobjecten

    Oklahoma City5 ton hydraulisch hefplatformTestobjecten

  • Oklahoma CityHydraulische instapbrugZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

    Oklahoma CityHydraulische instapbrugZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!