Bordj el Kiffan.Bescherming van een transformator met olieonderdompelingVitaliteit van de markt

  • vrijgavetijd:2022-09-15 15:00:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:369
  • Korte omschrijving:

    Bordj el Kiffan., na het openen van de afdichting weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde tr

Artikel inhoud
na het openen van de afdichting weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Bordj el Kiffan.Transformer inspectie neus snuivende methode

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

UralenII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Losse kernschroef


Bordj el Kiffan.Bescherming van een transformator met olieonderdompelingVitaliteit van de markt



Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

InstallatievoorwaardenVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Elektrische transformator


Bordj el Kiffan.Bescherming van een transformator met olieonderdompelingVitaliteit van de markt



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Inspectie milieuElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid,Bordj el Kiffan.Drie fasetransformatoren 100kW, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is,Bordj el Kiffan.Afbeeldingen van de met olie ondergedompelde transformator, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Bordj el Kiffan.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat,Bordj el Kiffan.Prijs van 400 KVA-boxtransformator, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Overige productinformatie
  • Piacenza.kgmKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensOntwikkelingsstatus en verb

    Piacenza.kgmKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensOntwikkelingsstatus en verb

  • Delancey.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformBreed scala aan toepassingen

    Delancey.Zelfrijdend hydraulisch hefplatformBreed scala aan toepassingen

  • Bedgosh.Hydraulisch huishoudelijk hefplatformWat zijn de redenen voor de tripfout?

    Bedgosh.Hydraulisch huishoudelijk hefplatformWat zijn de redenen voor de tripfout?

  • Shuangluan. kgmZelfrijdend elektrisch hydraulisch hefplatformMarkeer professionele normen

    Shuangluan. kgmZelfrijdend elektrisch hydraulisch hefplatformMarkeer professionele normen

  • Austin.Lift met geleiderailWat zijn de gevaren?

    Austin.Lift met geleiderailWat zijn de gevaren?

  • Austin.Kleine hydraulische liftRedelijke gids voor lokale investeringen

    Austin.Kleine hydraulische liftRedelijke gids voor lokale investeringen

  • Austin.Hydraulisch vast hefplatformBekijk hoe u uw bedrijfsinkomsten kunt verhogen

    Austin.Hydraulisch vast hefplatformBekijk hoe u uw bedrijfsinkomsten kunt verhogen

  • Austin.OpklapbrugWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?

    Austin.OpklapbrugWat zijn de manieren om de geschiktheid te beoordelen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!