Sidi Aissa.Controleposten van droge transformatorenHoe het zinkende probleem op te lossen?

  • vrijgavetijd:2022-09-15 16:11:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:526
  • Korte omschrijving:

    Sidi Aissa., eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelenDe dwarsdoorsnede van

Artikel inhoud
eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Sidi Aissa.Onderhoudsinhoud van de transformator

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Vernier.lekkage van olie bij loopflens

Losse kernschroef

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.


Sidi Aissa.Controleposten van droge transformatorenHoe het zinkende probleem op te lossen?



De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

PromotieEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren,Sidi Aissa.Code voor de installatie van elektrische transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.


Sidi Aissa.Controleposten van droge transformatorenHoe het zinkende probleem op te lossen?



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat) kan het in een energietransformator,Sidi Aissa.Lettertype transformator 160KVA prijs,Sidi Aissa.Beeld van de installatie van transformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

WerkbeschrijvingHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Sidi Aissa.Fabriek voor elektrische transformatoren

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Overige productinformatie
  • Vasa.Ontwerp van de instapbrugDe noodzaak van regelmatig onderhoud

    Vasa.Ontwerp van de instapbrugDe noodzaak van regelmatig onderhoud

  • BostonMobiele hefbare hydraulische instapbrugOnderscheidend effect na toepassing

    BostonMobiele hefbare hydraulische instapbrugOnderscheidend effect na toepassing

  • Baoding City.Het hefplatform van de aluminiumlegering enige kolomHoe de belichtingstijd te verminder

    Baoding City.Het hefplatform van de aluminiumlegering enige kolomHoe de belichtingstijd te verminder

  • Chinstohova.kgmIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformHet hoogseizoen komt eraan, de we

    Chinstohova.kgmIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformHet hoogseizoen komt eraan, de we

  • TourHydraulisch vast hefplatformExperimentele methode

    TourHydraulisch vast hefplatformExperimentele methode

  • Gra.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformHoe voert marketing online promotie uit?

    Gra.Elektrisch klein hydraulisch hefplatformHoe voert marketing online promotie uit?

  • Bezier.Hydraulisch schaartype hefplatformDetectiemethode en controlemethode:

    Bezier.Hydraulisch schaartype hefplatformDetectiemethode en controlemethode:

  • Bezier.Mobiel hefhydraulisch platformAnti-collision energie en effect

    Bezier.Mobiel hefhydraulisch platformAnti-collision energie en effect

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!