Bir el Djir.Directe transformatorIjverig in onderhoud en paraatheid

  • vrijgavetijd:2022-09-15 16:40:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:171
  • Korte omschrijving:

    Bir el Djir.,lekkage van bout- of buisexterne draadDoor een slechte afdichting, in het algemeen de afdichting van de rand van de doos

Artikel inhoud

lekkage van bout- of buisexterne draad

Door een slechte afdichting, in het algemeen de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Bir el Djir.In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd,Bir el Djir.Geen gewichtsverlies van droge transformator, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Na de no-load test is normaal voor h kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Ulan Bator.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen,Bir el Djir.Specificatie en model van droge transformator, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Bir el Djir.Directe transformatorIjverig in onderhoud en paraatheid



In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

AgentFabriek voor elektrische transformatoren

Fabriek voor elektrische transformatoren

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:


Bir el Djir.Directe transformatorIjverig in onderhoud en paraatheid



Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

BereikFout oordeel van de transformator

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Bir el Djir.Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig,Bir el Djir.Modelbouw van droge transformatoren, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Overige productinformatie
  • Shi Qieqing.Mechanische vaste instapbrugVeel gebruikt in de afgelopen jaren

    Shi Qieqing.Mechanische vaste instapbrugVeel gebruikt in de afgelopen jaren

  • Maison Alford.Vaste hydraulische instapbrugDe gouden periode van merkopbouw

    Maison Alford.Vaste hydraulische instapbrugDe gouden periode van merkopbouw

  • LimogesMobiele hydraulische instapbrugWat is het gevaar van glans?

    LimogesMobiele hydraulische instapbrugWat is het gevaar van glans?

  • DijonHome Buiten Kleine LiftMarktnieuws

    DijonHome Buiten Kleine LiftMarktnieuws

  • Truva.Logistiek hydraulisch hefplatformconstructie analyse

    Truva.Logistiek hydraulisch hefplatformconstructie analyse

  • RijswijkHydraulische platformliftLaten we de 6 veelvoorkomende fouten begrijpen

    RijswijkHydraulische platformliftLaten we de 6 veelvoorkomende fouten begrijpen

  • ZeistHydraulisch handmatig hefplatformUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

    ZeistHydraulisch handmatig hefplatformUniversele toepassing in alle lagen van de bevolking

  • Leixlip.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenHet probleem van beschadigd raken

    Leixlip.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenHet probleem van beschadigd raken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!