Reghaiaworld.kgmDrie fase droge AC-transformatorMarktaanbod handhaaft strak evenwicht

  • vrijgavetijd:2022-09-15 17:49:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:133
  • Korte omschrijving:

    Reghaiaworld.kgm,Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld

Artikel inhoud

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

*Idquo; YN, D *rdquo; waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Reghaiaworld.kgmHoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Elektrische transformator

Binhu Zee.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


Reghaiaworld.kgmDrie fase droge AC-transformatorMarktaanbod handhaaft strak evenwicht



Wat is de bedrading van droge transformator?

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Variabele kostenDe bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken,Reghaiaworld.kgmHoeveel is een 500 KVA box transformator, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Reghaiaworld.kgmDrie fase droge AC-transformatorMarktaanbod handhaaft strak evenwicht



lekkage van olie op elektrische lasstand

bouwenII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,Reghaiaworld.kgmElektrische transformatorsysteem, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Reghaiaworld.kgm) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Overige productinformatie
  • Saint EtienneHydraulisch hefplatformVraag vrijkomen, prijzen zijn gemakkelijk te stijgen maar moeili

    Saint EtienneHydraulisch hefplatformVraag vrijkomen, prijzen zijn gemakkelijk te stijgen maar moeili

  • VersaillesPrijs schaar hydraulisch hefplatformZeven kenmerken om voor jou over te praten

    VersaillesPrijs schaar hydraulisch hefplatformZeven kenmerken om voor jou over te praten

  • Laytown.kgmHuishoudelijke liftGarantie van verwerking en productie

    Laytown.kgmHuishoudelijke liftGarantie van verwerking en productie

  • Laytown.kgmHydraulisch hefplatform voor huishoudensPrijsstijgingen, prestaties zijn opmerkelijk

    Laytown.kgmHydraulisch hefplatform voor huishoudensPrijsstijgingen, prestaties zijn opmerkelijk

  • Laytown.kgmhydraulische liftWat zijn de algemene waarde van materialen?

    Laytown.kgmhydraulische liftWat zijn de algemene waarde van materialen?

  • Laytown.kgmContainervaste instapbrugConstructie technologie

    Laytown.kgmContainervaste instapbrugConstructie technologie

  • Kiel.Hydraulische instapbrug mobiel typeStabiliteit in constructief ontwerp

    Kiel.Hydraulische instapbrug mobiel typeStabiliteit in constructief ontwerp

  • Kalocsa.8 ton beweegbare instapbrugAntwoorden op veelgestelde vragen

    Kalocsa.8 ton beweegbare instapbrugAntwoorden op veelgestelde vragen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!