Metlili Chaamba.Droge scb10-transformatorIs geleidelijk een mainstream product geworden

  • vrijgavetijd:2022-09-16 08:02:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:343
  • Korte omschrijving:

    Metlili Chaamba.,Verbindingsgroep structuur van droge transformatorDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke

Artikel inhoud

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Metlili Chaamba.De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Elektrische transformator

Tando Muhammad Khan.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

transformator-onderneming met olieonderdompeling


Metlili Chaamba.Droge scb10-transformatorIs geleidelijk een mainstream product geworden



lekkage van olie bij loopflens

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, lossing, ontbranding,Metlili Chaamba.Warmte van droge transformatoren, rook, olielekkage,Metlili Chaamba.Gemeenschappelijke modellen van transformator, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Klik om te bekijkenElektrische transformator

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Metlili Chaamba.Droge scb10-transformatorIs geleidelijk een mainstream product geworden



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Eerlijke prijsBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Metlili Chaamba.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten,Metlili Chaamba.1000 kV Transformer, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Overige productinformatie
  • Forli.Elektrische 6-meter liftHoe te testen op vermoeidheid?

    Forli.Elektrische 6-meter liftHoe te testen op vermoeidheid?

  • Bitom.Huishoudelijke lift, kleine ouderen liftWat zijn de prestaties?

    Bitom.Huishoudelijke lift, kleine ouderen liftWat zijn de prestaties?

  • HongarijeHydraulisch hefplatform en hydraulisch hefplatformTotale kwaliteitsmanagement

    HongarijeHydraulisch hefplatform en hydraulisch hefplatformTotale kwaliteitsmanagement

  • Monza.Hydraulisch hefplatformDe industrie vormt een nieuw beeld van de beschaving

    Monza.Hydraulisch hefplatformDe industrie vormt een nieuw beeld van de beschaving

  • ErenhotProductie van eenvoudige hydraulische liftenAnalyse van de redenen voor de daling van de prod

    ErenhotProductie van eenvoudige hydraulische liftenAnalyse van de redenen voor de daling van de prod

  • BinnenMongoliëVast hydraulisch platform5 manieren om fouten te vinden

    BinnenMongoliëVast hydraulisch platform5 manieren om fouten te vinden

  • BinnenMongoliëHydraulisch hefplatformToepassing op de intensive care

    BinnenMongoliëHydraulisch hefplatformToepassing op de intensive care

  • BinnenMongoliëHydraulisch schaartype hefplatformKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    BinnenMongoliëHydraulisch schaartype hefplatformKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!