Lokossa.kgmElektrische transformator 50Markthoogtepunten en verwachtingen

  • vrijgavetijd:2022-09-17 17:48:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:414
  • Korte omschrijving:

    Lokossa.kgm,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een

Artikel inhoud

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Lokossa.kgmNadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant,Lokossa.kgmDesign van droge transformatoren, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Chehanouf.Oorzaken van brand in transformator

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken,Lokossa.kgmSubstationele transformator, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Lokossa.kgmElektrische transformator 50Markthoogtepunten en verwachtingen



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

KwaliteitsaanbevelingAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Lokossa.kgmElektrische transformator 50Markthoogtepunten en verwachtingen



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Dienst eerstIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio,Lokossa.kgmElektrische isolatie-transformator-voeding, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Lokossa.kgmGeluid bij faseuitval

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Overige productinformatie
  • Dun Laoghaire.Hydraulisch hefplatformOpbrengst in productie

    Dun Laoghaire.Hydraulisch hefplatformOpbrengst in productie

  • Kiskunhalas.kgmHuishoudelijke liftWat zijn de veelvoorkomende storingen in het elektriciteitsnet?

    Kiskunhalas.kgmHuishoudelijke liftWat zijn de veelvoorkomende storingen in het elektriciteitsnet?

  • Kiskunhalas.kgmMobiel hydraulisch hefplatformWat is de toepassingsclassificatie van?

    Kiskunhalas.kgmMobiel hydraulisch hefplatformWat is de toepassingsclassificatie van?

  • Kiskunhalas.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe de waaierbesturing te bepalen?

    Kiskunhalas.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe de waaierbesturing te bepalen?

  • Kiskunhalas.kgmMobiele hydraulische instapbrugWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Kiskunhalas.kgmMobiele hydraulische instapbrugWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Kalish.Aangepaste mobiele hydraulische instapbrugKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

    Kalish.Aangepaste mobiele hydraulische instapbrugKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

  • Greensboro.kgmMobiele instapbrug Mobiele instapbrugVersterk het belang van effectieve integratie

    Greensboro.kgmMobiele instapbrug Mobiele instapbrugVersterk het belang van effectieve integratie

  • Norfolk.kgmHotel kleine liftHoe groot is de markt?

    Norfolk.kgmHotel kleine liftHoe groot is de markt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!