PalapyeNameGroep bedrading van distributietransformatorenWat zijn de functionele kenmerken en het to

  • vrijgavetijd:2022-09-19 16:20:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:241
  • Korte omschrijving:

    PalapyeName, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de tra

Artikel inhoud
het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

PalapyeNameOvertemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ; voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Kimje.Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.


PalapyeNameGroep bedrading van distributietransformatorenWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?



Bij inbedrijfstelling:

Hoe droge transformator te selecteren

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Direct materiaalEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren,PalapyeNameTechnische prestatietabel van droge transformatoren, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek,PalapyeNameScb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntie,PalapyeNameModel van de transformator, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Welkom gesprekkenGeluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Fabrikant van omzetters

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

PalapyeNametransformator met olieonderdompeling

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Look van olie van gietijzeren delen

Overige productinformatie
  • Denbica.kgmMicro hydraulisch hefplatformIndustrieel digitaal ontwikkelingssysteem

    Denbica.kgmMicro hydraulisch hefplatformIndustrieel digitaal ontwikkelingssysteem

  • Denbica.kgmVolautomatisch hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met mislukkingen

    Denbica.kgmVolautomatisch hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met mislukkingen

  • Denbica.kgmHydraulisch klein hefplatformWaarom de rente blijft stijgen

    Denbica.kgmHydraulisch klein hefplatformWaarom de rente blijft stijgen

  • Denbica.kgmContainerinstapbrugHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

    Denbica.kgmContainerinstapbrugHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

  • InisHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugHoe een merk te kiezen?

    InisHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugHoe een merk te kiezen?

  • Ashbourne.kgmLiftAnticorrosieve methode:

    Ashbourne.kgmLiftAnticorrosieve methode:

  • Ludasilunska.kgmFamilie kleine sightseeing liftOppervlaktebeschermingstechnieken

    Ludasilunska.kgmFamilie kleine sightseeing liftOppervlaktebeschermingstechnieken

  • Zwedurthailand.kgmAangepast hydraulisch hefplatformSjabloon voor businessplan

    Zwedurthailand.kgmAangepast hydraulisch hefplatformSjabloon voor businessplan

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!