Letlhakane.Grote olie ondergedompelde transformatorProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

  • vrijgavetijd:2022-09-19 16:33:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:170
  • Korte omschrijving:

    Letlhakane.,In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar

Artikel inhoud

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Letlhakane.De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Prizren.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


Letlhakane.Grote olie ondergedompelde transformatorProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie



Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld zal het grote schade veroorzaken.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

nieuw productKorte invoering van de nullijn van de transformator

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp,Letlhakane.transformator met variabele frequentieomvoorziening, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase,Letlhakane.transformator voor 10kV-distributie, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


Letlhakane.Grote olie ondergedompelde transformatorProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie



lekkage van olie op elektrische lasstand

InstallatievoorwaardenBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations,Letlhakane.Belangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Letlhakane.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Overige productinformatie
  • Mishkoltz.Hefplatform met één mastWat denk je

    Mishkoltz.Hefplatform met één mastWat denk je

  • PSV EindhovenVilla kleine liftconstructie analyse

    PSV EindhovenVilla kleine liftconstructie analyse

  • Zhuozhou.Lift met geleiderailDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald

    Zhuozhou.Lift met geleiderailDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald

  • Koeln RodenkirchenHydraulisch hefplatform hydraulischStabiele prestaties

    Koeln RodenkirchenHydraulisch hefplatform hydraulischStabiele prestaties

  • Yuanbao MouytainHydraulische hefplatformuitrustingWat denk je

    Yuanbao MouytainHydraulische hefplatformuitrustingWat denk je

  • Hebeiphilippines.kgmHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heff

    Hebeiphilippines.kgmHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heff

  • Hebeiphilippines.kgm4-meter hydraulisch hefplatformDe oorspronkelijke ontwerpintentie

    Hebeiphilippines.kgm4-meter hydraulisch hefplatformDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • Hebeiphilippines.kgmHydraulische heftafelProblemen in het werk en verbetermaatregelen

    Hebeiphilippines.kgmHydraulische heftafelProblemen in het werk en verbetermaatregelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!