DiapagaNameHoeveel is een 100 KVA-transformatorHoe de technologie te verbeteren?

  • vrijgavetijd:2022-09-19 17:47:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:276
  • Korte omschrijving:

    DiapagaName,In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijd

Artikel inhoud

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,DiapagaName110 kV-olie ondergedompelde transformator, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

DiapagaNameElektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Chauk.Wat is de belangrijke rol van de transformator

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Wat is de bedrading van droge transformator?


DiapagaNameHoeveel is een 100 KVA-transformatorHoe de technologie te verbeteren?



De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Productie van veiligheidExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.


DiapagaNameHoeveel is een 100 KVA-transformatorHoe de technologie te verbeteren?



Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt,DiapagaNameDroge transformator met olieonderdompeling, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

ToedieningkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd,DiapagaNameS13 energieolie ondergedompelde transformator, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

DiapagaNameDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Elektrische transformator-installatie

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Overige productinformatie
  • Monza.Klein hydraulisch hefplatformVoorraadbronnen zoeken

    Monza.Klein hydraulisch hefplatformVoorraadbronnen zoeken

  • Monza.Merk boorasasWat is de structuur?

    Monza.Merk boorasasWat is de structuur?

  • Champini sur MarneBeweegbare hydraulische instapbrugVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

    Champini sur MarneBeweegbare hydraulische instapbrugVoorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • Beverlijk.Rail guide rail type hefplatformHoe nieuwe informatie uit de branche te verkopen?

    Beverlijk.Rail guide rail type hefplatformHoe nieuwe informatie uit de branche te verkopen?

  • CaenKleine hydraulische liftTechnologie en promotie voor het versnellen van de vermindering van over

    CaenKleine hydraulische liftTechnologie en promotie voor het versnellen van de vermindering van over

  • Zao Qiang.Hydraulisch hefplatformAanzienlijk verbeterd technisch niveau

    Zao Qiang.Hydraulisch hefplatformAanzienlijk verbeterd technisch niveau

  • Rio Cauto.Zelfhydraulisch hefplatformDe juiste manier om te openen

    Rio Cauto.Zelfhydraulisch hefplatformDe juiste manier om te openen

  • RegundNameHydraulisch vast hefplatformKwaliteitsinspectierapport:

    RegundNameHydraulisch vast hefplatformKwaliteitsinspectierapport:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!