OuargayeNameHoeveel kost een droge 1250 transformatorFuncties en voorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • vrijgavetijd:2022-09-19 22:43:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:84
  • Korte omschrijving:

    OuargayeName,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties,OuargayeNametransformator ondergedompeld in 2200-olie, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

OuargayeNameVerschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Nay Pyi Taw.fabrikant van droge transformatoren

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Fabriek voor droge transformatoren


OuargayeNameHoeveel kost een droge 1250 transformatorFuncties en voorzorgsmaatregelen voor onderhoud



Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is,OuargayeNameAanbesteding van distributietransformatoren, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Fabrikant van omzetters

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Kosten van werkplaatsenElektrische transformator

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Droge transformator


OuargayeNameHoeveel kost een droge 1250 transformatorFuncties en voorzorgsmaatregelen voor onderhoud



Exploitatie van gesmolten transformator

Eerlijke prijsDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C,OuargayeNameKasteel voor transformatoren, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Fabriek voor elektrische transformatoren

OuargayeNameIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Overige productinformatie
  • Düsseldorf.Vaste elektrische hydraulische instapbrugOp welke details moet tijdens het gebruik worden

    Düsseldorf.Vaste elektrische hydraulische instapbrugOp welke details moet tijdens het gebruik worden

  • Norfolk.kgmZelfrijdend getransporteerd vorkheftruckCombineer meerdere krachten om samen te regeren

    Norfolk.kgmZelfrijdend getransporteerd vorkheftruckCombineer meerdere krachten om samen te regeren

  • Vraag nieuwe stadKleine lift voor huishoudensWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

    Vraag nieuwe stadKleine lift voor huishoudensWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

  • MesworthHydraulisch hefplatform van twee tonWat zijn de beschermingsmethoden?

    MesworthHydraulisch hefplatform van twee tonWat zijn de beschermingsmethoden?

  • Hagen.Groot hefhydraulisch platformWat is de markt?

    Hagen.Groot hefhydraulisch platformWat is de markt?

  • Vasa.Kleine hydraulische liftVoorbewerkingsmethoden voor onderdelenassemblage

    Vasa.Kleine hydraulische liftVoorbewerkingsmethoden voor onderdelenassemblage

  • Mooi.Elektrisch hefplatform Hydraulisch hefplatformDrie basispunten van huiswerk

    Mooi.Elektrisch hefplatform Hydraulisch hefplatformDrie basispunten van huiswerk

  • Mooi.Hydraulisch hefplatformHoe circuleren en blijven ontwikkelen?

    Mooi.Hydraulisch hefplatformHoe circuleren en blijven ontwikkelen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!