Penja.Model en parameters van de transformatorToepassing in de lichte industrie

  • vrijgavetijd:2022-09-23 20:47:01
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:597
  • Korte omschrijving:

    Penja.,De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flesse

Artikel inhoud

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Penja.Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Mulheim an der RuhrDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,Penja.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken kan de belasting worden aangesloten.


Penja.Model en parameters van de transformatorToepassing in de lichte industrie



Look van olie van gietijzeren delen

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor,Penja.transformator met hoge stroom, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

middelenGeluidsoplossing van droge transformatoren

Fout oordeel van de transformator

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Penja.Model en parameters van de transformatorToepassing in de lichte industrie



lekkage van bout- of buisexterne draad

Risico van kwaliteitHoeveel kost de transformator?

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Penja.Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Overige productinformatie
  • Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

    Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

  • Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

    Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

  • Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

    Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

  • Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

    Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

  • Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

    Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

    Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

  • Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!