AdreNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorVolledige kortingsaanbieding

  • vrijgavetijd:2022-09-25 13:53:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:201
  • Korte omschrijving:

    AdreName,De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de

Artikel inhoud

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen, is de markt nog niet volledig operationeel.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep,AdreNameHoeveel kost een droge 1250 transformator, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Abuja.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.


AdreNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorVolledige kortingsaanbieding



Hoeveel kost de transformator?

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest,AdreNameIs er een transformator in de distributiekamer?, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Kosten van werkplaatsenDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


AdreNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorVolledige kortingsaanbieding



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Waar kan ik het vinden?Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Geluid bij faseuitval

AdreNameDe transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Look van olie van de radiator

Overige productinformatie
  • LvardenHydraulische vaste instapbrugHoe speel je een goed beschermend effect?

    LvardenHydraulische vaste instapbrugHoe speel je een goed beschermend effect?

  • Drogheda.Prijs van het lossen van mobiele instapbrugOptimalisatie van de optimale omstandigheden

    Drogheda.Prijs van het lossen van mobiele instapbrugOptimalisatie van de optimale omstandigheden

  • Columbus.Kleine binnenliftProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

    Columbus.Kleine binnenliftProfessionele standaarden voor sectorsegmentatie

  • vredeVast elektrisch hydraulisch hefplatformHoe de mislukking te verminderen?

    vredeVast elektrisch hydraulisch hefplatformHoe de mislukking te verminderen?

  • Churavestafrance.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformMethode van identificatie

    Churavestafrance.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformMethode van identificatie

  • DublinHydraulisch hefplatform van de vrachtliftFocus op fabrikanten

    DublinHydraulisch hefplatform van de vrachtliftFocus op fabrikanten

  • Dalian.Hydraulisch hefplatform 18 meterKies ook zorgvuldig

    Dalian.Hydraulisch hefplatform 18 meterKies ook zorgvuldig

  • Dalian.Vast hydraulisch hefplatformHoe voer je een stresstest uit?

    Dalian.Vast hydraulisch hefplatformHoe voer je een stresstest uit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!