Mutamuda.kgmPrijs van de box type transformatorproductiemodel

  • vrijgavetijd:2022-09-25 14:22:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:79
  • Korte omschrijving:

    Mutamuda.kgm,De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie n

Artikel inhoud

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

lekkage van olie op elektrische lasstand

Mutamuda.kgmDe transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat,Mutamuda.kgmBij belasting-spanningsregelaar voor distributietransformator, deklaag, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces,Mutamuda.kgmParameter-tabel van olie ondergedompelde transformator, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

AlbertslundWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken,Mutamuda.kgmtransformator van Amorfe legeringen en met olie ondergedompelde transformator, twee keer uit te voeren, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.


Mutamuda.kgmPrijs van de box type transformatorproductiemodel



Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Productieproces en stappen van droge transformator

vraagHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Mutamuda.kgmPrijs van de box type transformatorproductiemodel



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Focus op ontwikkelingFabrikant van transformatoren

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Mutamuda.kgmGeluid bij faseuitval

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Overige productinformatie
  • Jincheng.Mobiele steigersEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    Jincheng.Mobiele steigersEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • Lido di RomaHydraulische mobiele instapbrugHete markt

    Lido di RomaHydraulische mobiele instapbrugHete markt

  • Xinji.Rail guide rail type hefplatformLuid de productiehausse in

    Xinji.Rail guide rail type hefplatformLuid de productiehausse in

  • Jacksonville.Kleine extra liftenHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

    Jacksonville.Kleine extra liftenHoe de prestaties redelijk te verbeteren?

  • Tallaght.6-meter hydraulisch hefplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

    Tallaght.6-meter hydraulisch hefplatformHoe het medium voor koeling te kiezen?

  • SitaNameIndustrieel hydraulisch hefplatformMarktleider

    SitaNameIndustrieel hydraulisch hefplatformMarktleider

  • RevitalisatieVolautomatisch hydraulisch hefplatformAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

    RevitalisatieVolautomatisch hydraulisch hefplatformAnalyse van de oorzaak van abnormaal geluid

  • zeehavenHydraulische druk van de heftafelWat is het basisprestatieprobleem?

    zeehavenHydraulische druk van de heftafelWat is het basisprestatieprobleem?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!