Bumbafrance.kgmReglementering van de stroomtransformatorenPlan voor het oplossen van problemen in de

  • vrijgavetijd:2022-09-25 17:26:03
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:402
  • Korte omschrijving:

    Bumbafrance.kgm,Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais n

Artikel inhoud

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Bumbafrance.kgmDe transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Cascais.kgmWat is de bedrading van droge transformator?

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


Bumbafrance.kgmReglementering van de stroomtransformatorenPlan voor het oplossen van problemen in de sector



Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Na de no-load test is normaal voor h,Bumbafrance.kgm10kV transformator voor droog type, kan het worden overgedragen aan de lading,Bumbafrance.kgmPrijs van 200 KVA-box type transformator, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

detailsDoor een slechte afdichting, in het algemeen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Bij inbedrijfstelling:

Fabrikant van transformatoren


Bumbafrance.kgmReglementering van de stroomtransformatorenPlan voor het oplossen van problemen in de sector



Fabrikant van transformatoren

Standaard voorschriftenDroge transformator

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen,Bumbafrance.kgm20 kV-olie ondergedompelde transformator, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Bumbafrance.kgm*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Overige productinformatie
  • KopenhagenOntwerp van de instapbrugOntwerp en selectie

    KopenhagenOntwerp van de instapbrugOntwerp en selectie

  • Leixlip.Hydraulische mobiele instapbrugBranchespecifieke toepassingen

    Leixlip.Hydraulische mobiele instapbrugBranchespecifieke toepassingen

  • AnciCity in ItalyIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformDe rol van elk onderdeel

    AnciCity in ItalyIn de auto gemonteerde aluminiumlegering hefplatformDe rol van elk onderdeel

  • Jining.Hefplatform van aluminiumlegeringNieuwe hardingstechnologie

    Jining.Hefplatform van aluminiumlegeringNieuwe hardingstechnologie

  • IerlandHydraulisch draaiplatformExport blijft toenemen

    IerlandHydraulisch draaiplatformExport blijft toenemen

  • MacauHydraulisch hefplatform met schaarvorkWat vind je ervan

    MacauHydraulisch hefplatform met schaarvorkWat vind je ervan

  • Emmeloord.Dubbel schuifhydraulisch hefplatformWinstvraag van de onderneming

    Emmeloord.Dubbel schuifhydraulisch hefplatformWinstvraag van de onderneming

  • KebilisSpecificatie en model van droge transformatorTechnische benodigdheden

    KebilisSpecificatie en model van droge transformatorTechnische benodigdheden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!