Shibin al Kawm.Technische parameters van scb12 droge transformatorUitgelichte voordelen

  • vrijgavetijd:2022-09-26 10:26:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:164
  • Korte omschrijving:

    Shibin al Kawm.,fabrikant van droge transformatorenDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de total

Artikel inhoud

fabrikant van droge transformatoren

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Shibin al Kawm.Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Badulla.Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie,Shibin al Kawm.Nominale stroom van 1600KVA-boxtransformator, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


Shibin al Kawm.Technische parameters van scb12 droge transformatorUitgelichte voordelen



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Als er een groot verschil is is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

groothandelaarEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.


Shibin al Kawm.Technische parameters van scb12 droge transformatorUitgelichte voordelen



Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel,Shibin al Kawm.Ranglijst van droge transformatoren, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

aanbodAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Shibin al Kawm.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Overige productinformatie
  • Minneapolis.kgmHefplatform voor tractieDe functie en werkingsprincipe van:

    Minneapolis.kgmHefplatform voor tractieDe functie en werkingsprincipe van:

  • Poznan.Villa kleine huishoudelijke liftWat is de post-onderhoudsmethode?

    Poznan.Villa kleine huishoudelijke liftWat is de post-onderhoudsmethode?

  • Luchthaven Berlijn BrandenburgHydraulisch hefplatform voor huishoudensWat zit er achter?

    Luchthaven Berlijn BrandenburgHydraulisch hefplatform voor huishoudensWat zit er achter?

  • Alessandria.Zelfgemaakt hydraulisch hefplatformWijze van wegen

    Alessandria.Zelfgemaakt hydraulisch hefplatformWijze van wegen

  • Sivednica.kgmHydraulisch hefplatform van het type schaarSelectie-overwegingen

    Sivednica.kgmHydraulisch hefplatform van het type schaarSelectie-overwegingen

  • Sivednica.kgmHydraulische hefplatformuitrustingBetekenis van verontreinigingsbeheersing

    Sivednica.kgmHydraulische hefplatformuitrustingBetekenis van verontreinigingsbeheersing

  • Sivednica.kgmExperiment met hydraulisch hefplatformversleten onderdelen

    Sivednica.kgmExperiment met hydraulisch hefplatformversleten onderdelen

  • Sivednica.kgmIngebouwde instapbrugProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

    Sivednica.kgmIngebouwde instapbrugProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!