AshmunNameTotaal ingesloten transformatorNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren

  • vrijgavetijd:2022-09-26 12:02:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:433
  • Korte omschrijving:

    AshmunName,Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, voll

Artikel inhoud

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

AshmunNameControleoor voor omzetters

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

TataouineDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,AshmunNameTabel van verliezen van distributietransformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


AshmunNameTotaal ingesloten transformatorNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren



Fabrikant van transformatoren

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

investeringAls niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, zoals ventilatieleiding,AshmunNameFabrikant van transformatoren met olieonderdompeling, en er mag geen vuil zijn.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel,AshmunNameScb10 droge distributietransformator, het is zeer klein.


AshmunNameTotaal ingesloten transformatorNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren



Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

aanbevelenLook van olie van de radiator

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

AshmunNameDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Fabriek voor droge transformatoren

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Overige productinformatie
  • CincinnatiNameContainerspecifieke instapbrugInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticor

    CincinnatiNameContainerspecifieke instapbrugInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticor

  • SoestHydraulische vaste instapbrugEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

    SoestHydraulische vaste instapbrugEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

  • Balbriggan.kgmMobiel schaartype hefplatformInvesteringen en industrie blijven de focus

    Balbriggan.kgmMobiel schaartype hefplatformInvesteringen en industrie blijven de focus

  • Washington DCPrijs van 5-verdiepingen huishoudelijke liftDe benodigde druk kan worden aangepast om d

    Washington DCPrijs van 5-verdiepingen huishoudelijke liftDe benodigde druk kan worden aangepast om d

  • Starowavara.kgmHydraulisch hefplatformInkomende inspectieprocedures

    Starowavara.kgmHydraulisch hefplatformInkomende inspectieprocedures

  • Saint LouisLiftfabrikantPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwacht

    Saint LouisLiftfabrikantPrijsopleving eind oktober wordt nog steeds verwacht

  • Saint LouisZelfrijdend hydraulisch hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het

    Saint LouisZelfrijdend hydraulisch hefplatformWaar is de bodem van de prijs voor hervatting van het

  • Saint LouisHydraulisch hefplatform van het type schaareerlijke prijzen

    Saint LouisHydraulisch hefplatform van het type schaareerlijke prijzen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!