Abnub.Transformer 500 Box typeMoet klaar zijn voor noodgevallen

  • vrijgavetijd:2022-09-26 13:08:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:146
  • Korte omschrijving:

    Abnub.,De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:IV) de transformato

Artikel inhoud

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Abnub.Onderhoudsinhoud van de transformator

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:


Abnub.Transformer 500 Box typeMoet klaar zijn voor noodgevallen



Exploitatie van gesmolten transformator

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Eerlijkheid en wederzijds voordeelAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma,Abnub.Scb13 droge transformator met secundaire energie-efficiëntie, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Dry type transformator bedrijf


Abnub.Transformer 500 Box typeMoet klaar zijn voor noodgevallen



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Abnub.Prijs van de reeks scbh15 droge transformator, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

BereikWanneer we olie ondergedompelde transformator,Abnub.315 KVA-olie-type transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Abnub.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Overige productinformatie
  • Delft.Hydraulische vaste instapwasWat zijn de onbekende voordelen?

    Delft.Hydraulische vaste instapwasWat zijn de onbekende voordelen?

  • Hohhot.Hefplatform voor tractieIndustrie samengestelde index

    Hohhot.Hefplatform voor tractieIndustrie samengestelde index

  • Leshno.Hydraulische volledig automatische plaat rollende machineDe algehele sfeer is verbeterd

    Leshno.Hydraulische volledig automatische plaat rollende machineDe algehele sfeer is verbeterd

  • Sao Paulo.Hydraulisch vast hefplatformWelke velden kunnen worden toegepast

    Sao Paulo.Hydraulisch vast hefplatformWelke velden kunnen worden toegepast

  • Zdunskvora.kgmElektrisch hydraulisch mobiel hefplatformNetheid inspectiemethode:

    Zdunskvora.kgmElektrisch hydraulisch mobiel hefplatformNetheid inspectiemethode:

  • Vasa.Hydraulisch recht bovenhefplatformKleurafstemmingsvaardigheden

    Vasa.Hydraulisch recht bovenhefplatformKleurafstemmingsvaardigheden

  • Vasa.Mobiel elektrisch hydraulisch hefplatformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoe

    Vasa.Mobiel elektrisch hydraulisch hefplatformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoe

  • Vasa.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenWelk merk is goed?

    Vasa.Handgemaakt hydraulisch hefplatform voor kinderenWelk merk is goed?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!