Al Khankah.Transformer olieDe chemische elementen die erin zitten

  • vrijgavetijd:2022-09-26 19:01:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:78
  • Korte omschrijving:

    Al Khankah., moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megge

Artikel inhoud
moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Bij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Al Khankah.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

San Pablo.Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Fout oordeel van de transformator

Wanneer we olie ondergedompelde transformator,Al Khankah.Transformer reverse power transmissie, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Al Khankah.Transformer olieDe chemische elementen die erin zitten



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Respect voor klantenlekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,Al Khankah.Nominale stroom van 400 KVA droge transformator, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Al Khankah.Transformer olieDe chemische elementen die erin zitten



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

middelenNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Al Khankah.In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Het flenzen oppervlak is ongelijk,Al Khankah.Vergoedingsprijs van de olietransformator, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Overige productinformatie
  • Voorburg.kgmDubbele cilinder hydraulisch hefplatformUitleg van de aankoopmethode

    Voorburg.kgmDubbele cilinder hydraulisch hefplatformUitleg van de aankoopmethode

  • Lucca.Hydraulisch hefplatform vast hydraulischAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

    Lucca.Hydraulisch hefplatform vast hydraulischAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

  • Lucca.Klein mobiel hydraulisch hefplatformonzekerheden in de sector

    Lucca.Klein mobiel hydraulisch hefplatformonzekerheden in de sector

  • Lucca.Elektrische hydraulische hefplatformtruckWelke componenten zijn inbegrepen in de bestelling?

    Lucca.Elektrische hydraulische hefplatformtruckWelke componenten zijn inbegrepen in de bestelling?

  • Lucca.Mobiele hydraulische instapbrugVereisten voor beoordelingsmateriaal

    Lucca.Mobiele hydraulische instapbrugVereisten voor beoordelingsmateriaal

  • VespermHydraulische instapbrug Vaste instapbrugPrincipe van richting

    VespermHydraulische instapbrug Vaste instapbrugPrincipe van richting

  • Augsburg.Hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de voordelen van onbemande operaties?

    Augsburg.Hefplatform van aluminiumlegeringWat zijn de voordelen van onbemande operaties?

  • Burgas.Hydraulische barrièrevrije liftOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

    Burgas.Hydraulische barrièrevrije liftOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!