Tabor Debrefabrikant van droge transformatorenToepassing in de markt:

  • vrijgavetijd:2022-09-27 11:56:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:84
  • Korte omschrijving:

    Tabor Debre,De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en

Artikel inhoud

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Tabor DebreIn China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Cua.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Tabor Debrefabrikant van droge transformatorenToepassing in de markt:



De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw,Tabor DebreIs er olie in droge transformator, wind en zand resoluut te voorkomen.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Korte invoering van de nullijn van de transformator

onderhoud van apparatuurWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie,Tabor DebreLeverd door de fabrikant van droge transformatoren, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.


Tabor Debrefabrikant van droge transformatorenToepassing in de markt:



De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

vraagBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Tabor DebreVoornaamste transformator van de centrale, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Tabor DebreVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Overige productinformatie
  • Cleveland.Op een voertuig gemonteerde instapbrugHoe te repareren?

    Cleveland.Op een voertuig gemonteerde instapbrugHoe te repareren?

  • El PalmarVaste elektrische hydraulische instapbrugWat is de haalbaarheid van?

    El PalmarVaste elektrische hydraulische instapbrugWat is de haalbaarheid van?

  • HajebadoszormenyPrijs van het lossen van mobiele instapbrugSterk compileervermogen

    HajebadoszormenyPrijs van het lossen van mobiele instapbrugSterk compileervermogen

  • Ningxia.kgmBinnenlift kleinKan de dikte van de film het vermogen om stralen te blokkeren beïnvloeden

    Ningxia.kgmBinnenlift kleinKan de dikte van de film het vermogen om stralen te blokkeren beïnvloeden

  • BraziliëHydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformAanpassen aan veranderingen in de belasting va

    BraziliëHydraulisch hefplatform Elektrisch hefplatformAanpassen aan veranderingen in de belasting va

  • Mingshanstar nameElektrisch hydraulisch hefplatformStructurele kenmerken die u moet begrijpen

    Mingshanstar nameElektrisch hydraulisch hefplatformStructurele kenmerken die u moet begrijpen

  • Hirsch Howard.Jiyang hydraulisch hefplatformPrincipe van werken in de goede richting

    Hirsch Howard.Jiyang hydraulisch hefplatformPrincipe van werken in de goede richting

  • Scarzhisco carmenna.kgm20 meter hydraulische liftHoe de levensduur te verbeteren?

    Scarzhisco carmenna.kgm20 meter hydraulische liftHoe de levensduur te verbeteren?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!